Hana Katana Webcam

Hana’s Katana

T10 verktøystål, differensielt herdet blad med ekte hamon. Svart strukturert Saya med Buffalo Horn Rimmet Koiguchi, Wood Kurikata og Hard Wearing Black Sageo. Tradisjonell konstruksjon med eksepsjonell oppmerksomhet på detaljer.

Hana katana i

Foto hana katana naken – hentet fra nettstedet GetFappy.com

Hana Katana Recolour of the Lignende

Foto Hana Katana Naken – hentet fra nettstedet fapfappy.com

Denne katanaen har en virkelig vakker og autentisk Hamon . Hamon er temperamentlinjen som skiller den skarpeste delen av katanaen fra den mykere delen. Bladet er belagt med en unik leirblanding som lar bladet varme opp annerledes og oppnå en høyere HRC -hardhet for bladets kant. Dette er et avgjørende skritt i å smi Katana og Hamon er en indikator på ektheten til katanaen din, ettersom alle katanas har en Hamon -linje.

Relaterte produkter

Hvis vi godkjenner refusjon, vil pengene bli returnert til den samme betalingsmetoden som brukes til å kjøpe. Vår refusjons- og returpolicy gjelder bare hvis varen mottas med en feil, er skadet eller er betydelig forskjellig fra beskrivelsen. For å hjelpe oss med å behandle forespørselen din, kan vi be deg om bilder eller annen støttedokumentasjon, slik at vi best kan diagnostisere problemet og finne en løsning for deg. Accusharp Knife & Tool Sharpener er designet for å skjerpe kjøkkenkniver, lommekniver, jaktkniver, klyver, macheter og mer. Den har to reversible og utskiftbare diamanthonede wolframkarbidskarpblader.

Beste japanske filmer på Netflix akkurat nå – Collider

Beste japanske filmer på Netflix akkurat nå.

Klikk her – gratis voksenprat

Hana Katana Horn Rimmet Koiguchi, Wood Kurikata

Foto Hana Katana Naken – hentet fra nettstedet fapfappy.com

En Sageo av høy kvalitet pakket rundt Kurigata gjør kappen fullført. Hvis du vil at vi skal sende deg en e -post når det er tilbake på lager, kan du sende e -postadressen din… Utseende og HANAs Katana er en ny farge av det lignende rangerte stålkatana, designet for å matche HANAs fargevalg . REI i våpenets japanske navn er basert på ordet kirei (綺麗), som betyr "pen", eller "vakker". Bare pålogget kunder som har kjøpt dette produktet, kan legge igjen en gjennomgang. I følge historikere ble katanaen oppfunnet for å få bedre sverd for å bekjempe de mongolske styrkene.