Hanna Moon Webcam

Hana Moon

Fortsatt, oppgaven med å skyte British Vogues septemberomslag med skuespiller Gemma Chan – på en båt på Themsen ved daggry, ikke mindre – presenterte en spennende utfordring for den koreanske kreative. Den koreanske kreative beskriver arven som hun ønsket å lage etter å ha blitt bedt om å skyte det spesielle omslaget. Gemma Chan ble fotografert av Hanna Moon for British Vogue’s September cover.

Hanna Moon Gemma Chan

Foto Hanna Moon naken – hentet fra nettstedet Dazedimg-DazedGroup.netdna-ssl.com

  • Hun grunnla et fint magasin på videregående skole, en publikasjon som serverte en blanding av fotografering og mote fra unge artister basert over hele London.
  • "Jeg fortsetter sakte med neste utgave.”Moon begynte.
  • Moon har et særegent øye som er vist i hennes bildeproduksjon, redigeringsprosess og støping.
  • Likevel, oppgaven med å skyte British Vogue’s september Cover med skuespiller Gemma Chan – på en båt på Themsen på sprekken av daggry, ikke mindre – presenterte en spennende utfordring for den koreanske kreative.
  • Etter å ha jobbet med Yohji Yamamoto og Marques’almeida samt Frank Ocean -samarbeidspartner Tyrone Lebon, har Moon et øye for kunstneriske skudd som ikke føles iscenesatt.
Hanna Moon of London -reklamer, kvinne

Foto Hanna Moon Naken – hentet fra nettstedet Dazedimg -DazedGroup.netdna-ssl.com

Dobedo ble opprettet i 2008 som et galleri og uavhengig forlag med base i London, og har vokst til å omfatte Artist Representation Agency og verdensomspennende produksjonsselskap med kontorer i London og New York. Hanna Moon er en fotograf født i Sør -Korea og basert i London. Hennes første kritisk anerkjente bidrag til motekultur var hennes lansering av et fint magasin, skapt av Moon for hennes konfirmasjon fra Central St Martins, London, i 2022. Med vilje arbeid med ideer og emner utenfor konvensjonene om motefotografering, har Moon definert seg selv som en viktig ny stemme i feltet. Hennes innvielse i motekultur var lanseringen av en Fint magasin, Opprettet av Moon for hennes konfirmasjon fra Central St Martins i 2022.

Hanna Moon fotograferer Vogue Japan Cover Story

Praktiske til side, Moon fant å jobbe med Chan en magisk opplevelse, med paret som koblet seg over den kraftige beskjeden de ønsket å sende med cover shoot, i en tid da det har vært en fornyet bevegelse mot anti-asiatisk rasisme . "Vi ønsket å si at dette virkelig er en arv, snarere enn bare en moteskyting," forklarer fotografen, og peker på det asiatiske teamet som jobber bak scenene, inkludert sminkeartist Hiromi Ueda, hårstylist Shon Hyungsun Ju, og Manicurist Chisato Yamamoto. Hanna Moon, en fotograf og grunnleggeren av et fint magasin, utstråler energi når hun går rundt et skudd. Etter å ha jobbet med Yohji Yamamoto og Marques’almeida samt Frank Ocean -samarbeidspartner Tyrone Lebon, har Moon et øye for kunstneriske skudd som ikke føles iscenesatt.

Maryel Uchida Vogue Japan juni 2022 – Moteplassen

Maryel Uchida Vogue Japan juni 2022.

Hanna Moon Nice Magazine, opprettet av Moon

Foto Hanna Moon Naken – hentet fra nettstedet Papercutshop.se

Klikk her – gratis voksenprat