Hobbit Foot Webcam

7 Great Hobbit Feet Ideas

Og andre dyr er kjent for å ha utviklet seg til små arter på øyer, en prosess kjent som øydverging. Tidligere sammenligninger av hjernestørrelsesforhold hos mange pattedyrarter, inkludert øyboende primater, indikerte at LB1s hjerne er for liten til å være den av en 18.000 år gammel hominid, legger antropologen Robert Martin fra Field Museum i Chicago i Chicago i Chicago. Det finnes ingen data om relativ hjernestørrelse for en felles stamfar til dvergflods og deres fastlands avkom, og forlater Weston og Lister uten en viktig sammenligningsgruppe, bemerker Martin.

Hobbit fot -miniatyrarter

Foto Hobbit fot naken – hentet fra nettstedet live.staticflickr.com

Floresiensis antyder at de kan være de direkte etterkommerne av en hominin som ligner en tidlig menneskelig stamfar som h. Erectus, en art som er kjent for å ha migrert ut av afrikansk lenge før migrasjonen av vår egen art, h. Å gå små bein fra venstre fot av et delvis hobbitskjelett indikerer at denne personen kunne gå oppreist, men fremdeles hadde mange primitive fotfunksjoner. Denne analysen reiser spørsmål om den evolusjonære opprinnelsen til den bittesmå indonesiske arten.

Hobbit føtter baby booties

Adrian Lister og Eleanor Weston fra Natural History Museum i London mener at deres ekspertise i å studere "Island Dwarfism" hos andre dyr har løst problemet. Studien deres av en utdødd art av dverghippo på øya Madagaskar viste for første gang at Skull og Braincase faktisk blir mindre i direkte forhold til miniatyrisering av andre deler av en dvergd kropp. Med andre ord, det eksepsjonelt lille hodet og hjernen til h. Floresiensis kan forklares med evolusjonspress som følge av å bo på en øy, snarere enn resultatet av en slags medisinsk tilstand.

Hobbit fot shire

Foto Hobbit fot naken – hentet fra nettstedet bilder-na.SSL-Images-Amazon.com

  • Proudfoot -familien var en Hobbit -klan som bodde i shire.
  • Andre primitive fotfunksjoner ved LB1 inkluderer lange, buede tær; en stubby, sjimplakende storå; og ingen bue.
  • En miniatyrart av utdødde mennesker, med kallenavnet "Hobbit.
  • De bodde i hull de kalte smialer, en vane som de lenge bevarte, og var på vennlige vilkår med dvergene, som reiste gjennom høypasset.
  • Dvergisme er en måte å overleve de begrensede ressursene til et isolert habitat, sa Dr. Weston.

En miniatyrart av utdødde mennesker, med kallenavnet "Hobbit. Men den relativt lange og uvanlig primitive venstre fot av det kvinnelige skjelettet, kjent som LB1, strømmer til økende forvirring rundt den evolusjonære opprinnelsen til hobbyer, rapporterer forskere i 7. mai -naturen. Det samme gjør en ny etterforskning, av fossil flodskaller, i samme sak.

Hobbit fot favorittartikler og historier til

Foto Hobbit fot Naken – hentet fra nettstedet i.Redd.den

Nødvendige informasjonskapsler og teknologier

Relative hjernestørrelser på disse skapningene var så mye som 30 prosent mindre enn forventet ved å bare skalere ned sine større evolusjonære slektninger. Alternativt kan hobbyene være etterkommerne av en dvergh h. Erectus som ikke bare gjennomgikk en miniatyrisering av kroppen, men vendt tilbake til mer primitive trekk. Professor Jungers sa at begge scenariene er mulig, selv om han for tiden favoriserer ideen om at hobbitene var avstammet fra en bipedal hominin som hadde sluppet unna Afrika før H. Undersøkelsen av Hobbits fotbein avslørte også at miniatyrmennene manglet en bue.

Menneskelig «hobbit» stamfar kan gjemme seg i Indonesia, nye kontroversielle bokkrav – Livescience.com

Menneskelig «hobbit» stamfar kan gjemme seg i Indonesia, hevder nye kontroversielle bok.Se full dekning på Google News

Klikk her – gratis voksenprat

Ønsker å bokmerke favorittartiklene og historiene dine for å lese eller referere senere? Start ditt uavhengige premiumabonnement i dag. Trekk ut et par meter tråd og ordne i en liten haug. Rolle haugen i håndflaten din slik at den blir vridd og krøllete.