Høyest Betalt Webkamera

De 20 høyeste betalende karrierer i verden

Utdanning – mens noen Ingeniørledelse stillinger kan bare kreve en bachelor grad, Noen arbeidsgivere krever en master. For stillinger som er ikke -tekniske karakter, forfølger ledere ofte en mastergrad i forretningsadministrasjon. For de i mer tekniske roller er imidlertid grader som en mastergrad i ingeniørledelse ofte mer fordelaktig. Utdanning – Flypiloter krever vanligvis en bachelorgrad og har et flyselskaps transportpilotsertifikat fra Federal Aviation Administration. De starter ofte som kommersielle piloter og påløper tusenvis av timers erfaring i cockpiten før de får arbeid med et flyselskap. Utdanning – Ikke overraskende fant en Forbes -studie at flertallet av Fortune 100 administrerende direktører (53%) fikk en bachelor grad i forretningsadministrasjon.

Høyest betalt grad, noen arbeidsgivere

Foto høyest betalt Naken – hentet fra nettstedsbildet.CNBCFM.com

Høyest betalte belastes

Foto høyest betalt Naken – hentet fra stedet Tumbs.vasker.com

Vanlig courselload vil omfatte kurs som kvantemekanikk, termodynamikk og elektromagnetisme. Jobbutsikter – jobber i arkitektoniske og Ingeniørledelse forventes å vokse 4% mellom 2022 og 2030, ifølge BLS. Disse lederne er siktet for å koordinere alle tekniske aspekter ved arkitekt- eller ingeniørprosjekter. Jobbutsikter-BLS-prosjektene som total sysselsetting vil hoppe 11% mellom 2022 og 2030, mye raskere enn det gjennomsnittlige økonomien. Piloten, eller kapteinen, har vanligvis mest erfaring med å drive et fly og fører tilsyn med de andre medlemmene av flybesetningen.

Regjeringsdata viser at helsevesenet dominerer lønnsstigen

Jobbutsikter – En ulempe med en fremtidig karriere som fotterapeut er en potensiell mangel på stillinger. I følge BLS er sysselsettingen i denne sektoren anslått å vokse 2% fra 2022 til 2030, saktere enn gjennomsnittet for alle yrker. De fleste av disse åpningene kan være et resultat av behovet for å erstatte arbeidere som overfører eller går av med pensjon. Jobbutsikter – BLS forventer at arbeidsmarkedet for markedssjefer vil vokse raskere enn gjennomsnittet, med en estimert 10% vekst fra 2022 til 2030. For å blomstre, må markedssjefer demonstrere en blanding av kreativitet og forretningslyst. Daglige aktiviteter inkluderer alt fra å skaffe markedsundersøkelser til planlegging av salgsfremmende aktiviteter til å utvikle nettsteder og sosiale mediekampanjer.

  • De som behandler pasienter i alle aldre, fra barndom til avansert alder, er kjent som familieleger.
  • En av de største kostnadene ved å gjøre på Stranger Tides var å betale produksjonsstaben og skuespillere med Mr Depp alene antatt å ha mottatt 55 millioner dollar for filmen.
  • Det er selvfølgelig ingen garanti for at spillene vil lønne seg, verken delvis eller i det hele tatt.
  • Du kan lære mer om standardene vi følger med å produsere nøyaktig, objektivt innhold i vår egenpolitikk.
  • I følge BLS er sysselsettingen i denne sektoren anslått å vokse 2% fra 2022 til 2030, saktere enn gjennomsnittet for alle yrker.