Isa Brunellii Webcam

Isa Brunelli alder, høyde, wiki, biograf, nettoverdi, kjæreste og mer

Mens hun begynte på den lokale videregående skolen i Barcelona, ​​fullførte hun senere sin eksamen fra University of Barcelona. Profesjonelt er hun en modell og en stjerne på sosiale medier som legger ut nettinnhold på Tiktok, den korte videostreamingplattformen og på YouTube. Hun har imidlertid ikke avslørt noe om foreldrene eller søsknene sine. Hun har imidlertid ikke delt noen detaljer om foreldrene eller søsknene sine ennå.

Isa Brunellii deler mange

Foto Isa Brunellii Naken – hentet fra nettstedet mysnap.CC

  • Hun har en nettoverdi på omtrent $ 500 000 og hovedkilden til inntekten hennes er YouTube, merkevaresponsing osv.
  • Hun er veldig aktiv på seg sosiale medier Plattformer som Instagram, Twitter, etc der hun laster opp sine vakre bilder og videoer.
  • • Hun har mer enn 72 000 følgere i Twitch -kanalen sin.
  • Isa Brunelli startet sin karriere med å opprette sin egen Tiktok -konto.
  • Det er mange forskjellige typer personligheter på sosiale medier, Men videobloggere, Instagram -modeller og YouTubers er de vanligste.

Hvis vi snakker om ISA Brunelli nettoverdi, har ISA Brunelli estimert nettoverdi til $ 600 000 tusen USD (ca.) i 2022. Hennes primære inntektskilde er hennes karriere som Tiktok -stjerne. Det er ingen så relevant og autentisk informasjon om Isa Brunellis søsken og foreldre. Så snart vi får informasjon om Isa Brunellis familie, vil vi oppdatere den her. • Hun har mer enn 72 000 følgere i Twitch -kanalen sin. Isa Brunelliisa Brunelli er en kjent YouTuber og Instagrammer.

Isa Brunelli

Hun er kjent for regelmessig å legge ut videoer på YouTube og korte Vides på Tiktok. På den annen side har hun også et anstendig antall følgere på Instagram og Twitter. Isa ble født og oppvokst i Barcelona i Spania der hun fullførte sin videregående skole og universitetsutdanning.

Mennesker som har skapt en online tilstedeværelse på sosiale medier og er i stand til å tjene penger på det blir referert til som sosiale mediepersonligheter. Det er mange forskjellige typer sosiale mediepersonligheter, Men videobloggere, Instagram -modeller og YouTubers er de vanligste. ISA tjener mye penger på Tiktok -samarbeid og Instagram -påtegninger. • Hun er forlovet med Kevin Lescout, en YouTuber som nå filmer en rekke videoer med henne. Hun er dating Kevin Lescout som også er en Tiktok -stjerne og YouTuber. De deler begge mange bilder med hverandre på sin offisielle Instagram -konto også.

Nasjonalitet, alder, høyde, vekt

Isa Brunelli startet sin karriere med å opprette sin egen Tiktok -konto. På kontoen hennes begynte hun å laste opp leppesynkroniser, dansevideoer og sketsjer. Etter en stund ble videoene hennes virale og hjalp henne med å få tusenvis av følgere. For øyeblikket har hun over 3.4 millioner følgere med 63 millioner totale likes.

MAFSs Michael Brunelli deler opptak av seg selv og forlovede Martha Kalifatidis krangler i Ikea – Daily Mail

MAFSs Michael Brunelli deler opptak av seg selv og forlovede Martha Kalifatidis krangler i Ikea.

Klikk her – gratis voksenprat