Jaidyn Alexis Webcam

Blueface og hans baby mamma Jaidyn Alexis Forventer andre barn

I henhold til rykter gjorde Jaidyn det etter å ha fanget rapperen som jukset henne med en annen kvinne. Den andre anledningen, Jaidyn slo Blueface etter at et argument brøt ut mellom paret i en Instagram Live. Lørdag 7. august 2022, Jaidyn Alexis Tok til Instagramen sin for å publisere en video av seg selv som kysset rapperen. Selv om Blueface’s Baby Mama hadde slettet opptakene kort tid etter, klarte skyggerommet likevel å redde det.

Blueface roper ut gravid BM Jaidyn Alexis, hans mor og Chrisan rock hopp inn – Hotnewhiphop

Blueface roper ut gravid BM Jaidyn Alexis, moren hans og Chrisan Rock Hopp inn.Se full dekning på Google News

Klikk her – gratis voksenprat

Jaidyn Alexis ansiktet og

Foto Jaidyn Alexis naken – hentet fra nettstedet Babesflirt.com

Opptakene viser Blueface som forklarer hvordan eks-kjæresten hans satte i arbeid på pisken hans. På Instagram -siden hennes sier biografen hennes at hun heter "Dabigbaby", fordi hun har tatt sin savnede tann inn i bildet sitt og finner ut at det får henne til å se ut som en "stor baby.”Men for Chrisan elsker hun det. I utgangspunktet setter Chrisan av å få tak i tannen fordi de trenger å bore i tannkjøttet, som hun ikke gleder seg. Hun har også fått mye støtte fra fans, og sier at hun bærer sin savnede tann som en sjef, så det har tjent henne litt respekt.

Jaidyn Alexis på Instagramen hennes

Foto Jaidyn Alexis naken – hentet fra nettstedet Babesflirt.com

Freddie Gibbs er en Nintendo Brickboy

Mange andre trodde derimot at forholdet deres var mer personlig enn profesjonelt. Chrisan fikk to tatoveringer dedikert til Blueface på kroppen hennes, den ene i ansiktet og den andre på nakken, ifølge rykter. Noen internett -rykter hevder at blåface er dating Chrisan Rock, en musiker som rapperen har hjulpet. Finn ut alt om Blueface’s Baby Mama i vår Jaidyn Alexis Encyclopedia. Hvis du har fulgt Blueface i noen tid, ville du vite at han var romantisk relatert til gründer og Instagram Star, Jaidyn Alexis. Chrisan Rock har gjenvunnet sin manglende tann til merkevaren hennes.

Jaidyn Alexis som hun

Foto Jaidyn Alexis Naken – hentet fra nettstedet Babesflirt.com