Janelle Bgc Webcam

Janelle BGC

Janelle ble fjernet fra huset i episode 9 etter en fysisk forandring med Tiana og Jazmone. Hun har tidligere datert Brandon Rutherford, men begynte senere dating Darian V, en personlig trener. Jeg vet at du liker å tusse lol (men ikke), men så du hva Shannon Sharpe hadde å si AB prom -situasjonen? Pauly ryktes å for øyeblikket være sammen med en svart kvinne. Tvillingene fra sesong 8 ble brutalt slått i like 15 minutter, de lot Priscialla slå helvete ut av Juda i like 30 minutter og ville ikke la Stasi og Tiara stoppe det og mer. Jeg føler at BGC12 har den beste serien for utfordringen.

Janelle BGC i huset til

Foto Janelle BGC Naken – hentet fra nettstedet CDN.Shesfreaky.com

  • De fyller hvert rollebesetningsmedlems hoder med løgner og innleder kamper med alkohol.
  • Ja, jeg skulle si at hun aldri var redd på BGC.
  • Janelle er for tiden 26 år gammel og er bosatt i Houston, Texas.
  • Ingen overraskelse der, jeg husker at jeg hørte at de pleide å redigere svarte jenter som gutta på Jersey Shore ville koble seg til, fordi de ikke ville ha den typen bilde som ble sendt.

Svart mann går inn på andre svarte menn som er sint på Tika Sumpter som gifter seg med en hvit mann! "Du ba svarte kvinner velge bedre". De ville ikke la de andre jentene i huset gripe inn når en ikke-svart jente slo opp en svart jente, men ville trå inn umiddelbart hvis en svart jente slo opp en ikke-svart jente. Suben for verdens største reality -TV -konkurranseshow, MTVs utfordring!

Janelle

Hun begynte å date Darian V, en personlig trener. Hun var i begynnelsen av tjueårene på tidspunktet for utseendet på 2022 -sesongen av Bad Girls Club.

Ser på klipp fra BGC Reuioun sesong 8 med Janelle, Tiana, Sarah så videre, og jeg er fremdeles irritert over hvordan Tanisha ikke sjekket noen av disse hoesene for hvor ille de hoppet Janelle.

— Blazeme💨 (@Thaunaye) 8. desember 2022

Janelle BGC for hvor ille de var

Foto Janelle BGC naken – hentet fra nettstedet megapornpics.com

Hun er en aggressiv motstander med en gjennomsnittlig strek som kan blusse opp når det er nødvendig. Denne modellen elsker å feste og vil alltid holde opp for vennene sine – men hvis du backstab henne, pass på å komme i korsstolene hennes! Janelles veldig store personlighet vil bringe et dynamisk element til spillefeltet som andre feilaktig kan overse. Tina Avilesremoved fra huset i sesong 14social @jelaminahjelaminah "Jela" Lanier er en original dårlig jente i sesong 14.

Janelle BGC om å komme inn

Foto Janelle BGC Naken – hentet fra nettstedet PBS.Twimg.com

Årstider

Vi er en spoilerfri sub, ta en titt på reglene våre før du legger ut. Bli med oss ​​for live- og post-episodediskusjoner, ukentlige megathreads og flott originalt innhold! Tråder med 💣🌋 Emojis er åpne for spoilere fra ennå-til-å bli sendt sesonger, inkludert sesongvinner. Hvis du er uberørt, unngå disse trådene og modsene vil spille forsvar overalt ellers. Etter notorisk vendt hennes 30 ”vev over de andre jentene i BGC -huset, ble Janelle kjent som ganske karakteren.

Janelle Shanks & Seven Craft er de dårligste dårlige jentene på "Baddies Atl" – Bossip

Janelle Shanks & Seven Craft er de dårligste dårlige jentene på "Baddies Atl".

Janelle BGC hvor dårlig

Foto Janelle BGC Naken – hentet fra nettstedet megapornpics.com

Klikk her – gratis voksenprat