Jasmine Pineda Webcam

90 dagers forlovede stjerne Jasmine Pineda viser frem sin nye mann

Hun sa i en av sine tilståelser at hun ikke føler at det å være god nok er til og med nok i et forhold. Hun sa: "Du kan være den perfekte kona, se så vakker ut, behandle dem godt. Det er aldri nok, ”og hun fortsatte med å si at hun har strenge regler fordi hun må lære å stole på en mann først og at tilliten er opptjent. Hennes strenge regel er at forloveden ikke kan være hyggelig mot kvinner i det hele tatt.

’90 dagers forlovede «spoilere: Jasmine Pineda Endelig deler Et bilde av sønnen hennes – overtimeren

’90 dagers forlovede «spoilere: Jasmine Pineda deler endelig Et bilde av sønnen hennes.Se full dekning på Google News

Klikk her – gratis voksenprat

Jasmine Pineda av Jasmine

Foto Jasmine Pineda Naken – hentet fra nettstedet CDN3.Nudepussy.bo

En av grunnene til at Gino ble forelsket i Jasmine var hjernen hennes. Jasmine hadde jobbet som amerikansk tent lærer da hun møtte Gino først på en internasjonal dating nettsted. Imidlertid var Jasmine tilsynelatende uten arbeid under pandemien, og det samme var Gino, men han klarte likevel å støtte henne økonomisk ved å bruke sparepengene sine.

Jasmine pineda at hun

Foto Jasmine Pineda Naken – hentet fra nettstedet CDN2.NSFW.xxx

Dag forlovede: Jasmine Pineda Spøkefullt erklærer «Old Jasmine Is Dead»

Etter å ha avslørt at hun er på sin laveste, forlot Jasmine sin bekreftede Instagram -side, som for tiden er over 52 000 følgere. Jasmine skrev at hun følte seg som søppel mens hun kunngjorde en pause fra Instagram. Imidlertid endte Jasmine med å komme tilbake via en sekundær konto, som var ment for innholdet hennes om kondisjon og helse. På det har Jasmine dokumentert treningsrutinene sine, og nylig viste hun også fansen sitt skadede hår. Jasmine og Gino møttes i begynnelsen av pandemien og Jasmine delte nylig bilder fra deres online forhold før han møtte personlig. Blant innlegget var skjermbilder av videosamtaler, et uskarpt bilde av Gino Naked, Jasmine med seler og en videomelding fra Gino til Jasmine.

  • Jasmine Pineda fortalte henne 90 dagers forlovede fans at Gino er hennes "Sunshine Ray".
  • Jasmine postet nylig i en av sine Instagram -historier som forsvarte seg mot mennesker som reagerte negativt på sin nye jobb som vokseninnholdsskaper.
  • Sørg for å ta igjen alt som skjer med "90 dagers forlovede" akkurat nå.
  • Og hun la til at hun elsker ham selv om han har "null danseferdigheter".
  • Bildet av Jasmine på høyre side er det gamle bildet av henne der hun hadde blondt krøllete hår, udefinerte øyenbryn og mindre lepper.