Jazzma Kendrick Webcam

Jazzma Kendrick Biografi

Hun hadde til og med noen ekle ord for de som hadde kritisert henne for å ha tatt ham tilbake. Født i oktober 1986, topp amerikansk supermodell Jazzma Kendrick kom inn i rampelyset og tjente berømmelse gjennom Instagram -håndtaket sitt. Hun startet med å legge ut ganske suggererende fotografier av seg selv på Instagram, og resten sier de er historie, da hun har blitt en internasjonal modell både på rullebanen og i trykte magasiner.

  • Alle fortsetter også å komme med kommentarer om hvordan han forlot henne for en italiensk kvinne som det er en stor sak når han er italiensk selv.
  • Hun vokste sine følgere på Instagram ved å legge ut halvnakne bilder av seg selv.
  • Tilsvarende har modellen samlet 306 000 følgere på hennes offisielle Instagram per nå.
  • Det er bare noen grunn til at hun ikke har gått videre, og jeg håper hun sorterer det.
  • Hun hadde til og med noen ekle ord for de som hadde kritisert henne for å ha tatt ham tilbake.
  • Bare klikk på uskarpt bilde eller video nedenfor for å åpne galleri.
Jazzma Kendrick International Model begge

Foto Jazzma Kendrick Naken – hentet fra nettstedet www.sexdug.com

På et tidspunkt ba hun ham om å foreslå henne og få en baby over hele Instagram -historiene sine, de bryter opp og den neste kvinnen han dater blir gravid om 3 måneder. Det var definitivt en ulykke, men hun er så mye mer satt sammen enn Jazzma at han sannsynligvis rullet med det. Nå har de to barn, og hun lever sitt beste liv.

Jazzma Kendrick Alle fortsetter også å lage

Foto Jazzma Kendrick Naken – hentet fra nettstedet Thothub.vip

Jazzma Kendrick nettoverdi, høyde, vekt, kroppsmålinger og utseende

Denne påstanden kom opp etter at hun ble oppdaget med Doronin, og cruise i yachten hans. Media var agog med bilder av Jazzma og Doronin som slappet av i yachten der hun hadde på seg en blå bikini og noen bildetekster sammenlignet henne med Naomi Campbell, Dorornins eks-kjæreste. Jazzma kom inn i rampelyset da hun begynte dating Italiensk tidligere fotballspiller, Christian Bobo Vieri. Da karrieren fortsatte å forbedre seg, åpnet hun henne Instagram -side, Og begynte. Bildene på henne Instagram -side økte populariteten hennes, og hun ble snart lagt merke til av andre merker, og produserte annonser på siden hennes. Merkene inkluderer SweetheatBikinis, Dpipertwins og mange andre som har bidratt til hennes popularitet og rikdom.

Joe Buddens «Side Chick» reagerer på juks rykter etter Cyn Santana Split – Capital Xtra

Joe Buddens «Side Chick» reagerer på juks rykter etter Cyn Santana Split.

Klikk her – gratis voksenprat

Noen andre kilder mener at Jazzma ble berømt etter at hun begynte å date Vieri, de påpekte at Instagram -etterfølgelsen hennes fikk et løft da hun begynte å date ham. Selv om hun sies å ha vært på sosiale medier siden 2009, var det først i 2022 at hun kom inn i rampelyset da hun begynte å legge ut bildene sine på Instagram. Jazzma Kendrick ble født i 1986 i USA, hvor hun også ble oppvokst. Imidlertid snakker hun knapt om barndommen eller til og med familien og har klart å holde mye om seg selv borte fra media. Vi har veldig lite informasjon om hennes fødselsforeldre og søsken.

Seny Dieng: Spillerprofil, bio, 7 interessante fakta om den senegalesiske internasjonale

Jazzma fortsatte å jobbe på mote, og delte flere bilder på Instagram; Dette vakte oppmerksomheten ikke bare av vanlige mennesker, men også kjendiser. Hun kom i kontakt med den tidligere fotballspilleren Christian Bobo Vieri, som hun startet et forhold i 2022; De daterte i et år, før de delte seg opp. Likevel økte forholdet deres ytterligere hennes popularitet, og Instagram -siden hennes fikk et stort løft. Hennes antics satte definitivt en tidsbegrensning på hvilken levetid som forholdet kunne ha hatt. Hvis hun var smart, burde hun ha holdt kjeft, beveget seg i stillhet og blitt gravid "ved et uhell". Selv om de ikke ble sammen og selv som en enslig mor, kunne hun bodd i Milano og med utseendet sitt definitivt knagget en annen rik europeisk.