Jenna Ortega Webcam

Jenna Ortega Høyde, vekt, målinger, bh -størrelse, wiki, biografi

Hennes profesjonelle skuespillerkarriere startet i en alder av 9 i 2022. I tillegg til det, fungerte hun som Mary Ann i den direkte-til-videokomediefilmen kalt “The Little Rascals Save the Day”, senere samme år. I 2022 fremstilte hun en rolle i Netflix originale serien “Richie Rich”. I en alder av 6 begynte hun å interessere seg for å handle. Isaak Presley – Jenna ble ryktet om å være dating Amerikansk skuespiller og sanger Isaak Presley i fortiden. I følge Isaaks bursdagsmelding på hennes 15. bygningsdag på Instagram, har de to kjent hverandre siden 2022.

Jenna Ortegas beste forestillinger, rangert – Movieweb

Jenna Ortega«s beste forestillinger, rangert.

Klikk her – gratis voksenprat

Dessuten ble det i februar 2022 erklært at hun vil vises i den kommende dramafilmen på videregående skole, "The Fallout". Ortega har uttalt at hun føler at hun tar mer varierte roller i skuespill er viktig for henne, for ikke å være typecast; Hun fortalte E! Online i 2022 at hun ikke ønsket å bli "due som skuespiller", og at hennes ønske om å "gjøre de mest mangfoldige rollene som jeg muligens kan og virkelig bytte opp" gjorde overgangen til modne roller lettere for henne. Hun har sagt at skrekkverk er det hun føler seg mest komfortabel med å spille hovedrollen, og forteller Rotten Tomatoes i 2022 at hun var "ganske komfortabel med alle skrekkstoffene". I 2022 dukket hun opp som Katie Torres i Netflix -komediefilmen som heter “Yes Day”.

Jenna Ortega -sangeren Jacob Sartorius

Foto Jenna Ortega naken – hentet fra nettstedet mysnap.PW

Til stede: Overgang til mainstream roller

Mellom 2022 til 2022 spilte hun hovedrollen som Harley Diaz på Disney Channel’s Comedy Show, "Stuck in the Middle". Jenna Ortega ble født 27. september 2002 i Coachella Valley, California, den fjerde av seks barn. Faren hennes er av meksikansk amerikansk avstamning og moren hennes er av meksikansk og Puerto Rican aner. På grunn av sin karriere har ikke Ortega "virkelig levd en normal livsstil" og har uttrykt anger på å savne den tradisjonelle videregående skolens opplevelse og tenåringsmilepæler som prom og konfirmasjon. Ved siden av Maddie Ziegler, Shailene Woodley, Julie Bowen, John Ortiz, Niles Fitch, og Will Ropp, var hun hovedrollen som Vada Cavell i 2022 videregående skole Teen Drama Film, The Fallout. I 2022 begynte hun å gi vokal til karakteren til Brooklynn, en berømt reisevlogger og en bobil på Camp Cretaceous, i Netflix animert science fiction action-eventyrserie, Jurassic World Camp Cretaceous.

Samme år ble hun med i rollebesetningen på Disneys Elena av Avalor, som stemmen til prinsesse Isabel, som endte i 2022. Showet ble godt mottatt, og hun delte en annen Imagen Award -seier med rollebesetningen, samt en annen nominasjon i 2022. I 2022 spilte hun hovedrollen i musikkvideoen for Jacob Sartorius «"Chapstick", som også spiller sangeren. I videoen spilte Ortega Sartorius «kjærlighetsinteresse, som fikk betydelig mediedekning. Hun uttalte at hun beundrer Rodriguez for at historien hennes var lik hennes, og for sin innsats og evne. I 2022 ble Ortega kastet i rollen som Zoe Leon på serien Rake, og fra 2022 til 2022 spilte den tilbakevendende yngre versjonen av Jane på den romantiske dramaserien Jane the Virgin.

Jenna Ortega savner den tradisjonelle videregående skolen

Foto Jenna Ortega naken – hentet fra nettstedet Triballo.Storbritannia

Brukerlister

Disney Channel har bestilt den nye serien «Stuck in the Middle,» med hovedrollen «Jane the Virgin’s» Jenna Ortega, har Variety lært utelukkende. I en alder av 8 år ga hun auditions for forskjellige roller. Jenna Ortega vant en imagen-pris under kategorien beste unge skuespiller-televisjon for sin rolle Harley Diaz i filmen satt fast i midten i 2022. Tilsvarende, i 2022, ble hun et av rollebesetningene på Disneys “Elena of Avalor” rumpe hun gjorde voiceover -skuespillet til prinsesse Isabel. Året etter ble hun inneholdt i musikkvideoen for sangen “Chapstick”, som ble fremført av den amerikanske sangeren Jacob Sartorius.

  • Isaak Presley – Jenna ryktes å være med amerikansk skuespiller og sanger Isaak Presley tidligere.
  • Dessuten ble det i februar 2022 erklært at hun vil vises i den kommende dramafilmen på videregående skole, "The Fallout".
  • På grunn av sin karriere har ikke Ortega "virkelig levd en normal livsstil" og har uttrykt anger på å savne den tradisjonelle videregående skolens opplevelse og tenåringsmilepæler som prom og konfirmasjon.
  • I en alder av 8 år ga hun auditions for forskjellige roller.
  • Samme år dukket hun opp i filmen etter ord som Anna Chapa.
  • Ortega spilte i tillegg i Foo Fighters-ledede skrekkfilmen Studio 666, utgitt i februar, og skrekkfilmen X, fra filmskaperen Ti West, som ble utgitt i mars.
Jenna Ortega 25. mai 2022
   I

Foto Jenna Ortega naken – hentet fra nettstedet Wanderlust.omsorg

Fra 2022 har hun en nettoformue på 3 millioner dollar. Den dyktige skuespillerinnen vil helt sikkert tjene mer på sine fremtidige prosjekter og investeringer. Dessuten var det rykter om at hun var i et forhold til den amerikanske sangeren og skuespilleren, Issak Presley, tidligere.