Jenna Rainn Webcam

Jenna Fischer, Rainn Wilson Av «kontoret» snakk om vennskap og covid

Fischer spilte hovedrollen i 2007 Will Ferrell -filmen, Blades of Glory. Filmen ble sagt å ha fått noen ganske positive tilbakemeldinger, og vi kan ikke la være å lure på om noe av det hadde å gjøre med visse scener med Jenna Fischer i antrekket vist på bildet over. Jim og Pam kommer ikke sammen neste uke, og det vet jeg. Men hvis Karen forlater, kan jeg fortsatt ha håp om at syltetøy skjer i fremtiden. Her er et par IESB.nettointervjuer med Rainn Wilson og Jenna Fischer på torsdag kveld Saturn Awards.

«Office BFFS» Jenna Fischer og Angela Kinsey Spill Dunder Mifflin Tea In New Book – Entertainment Weekly News

«Office BFFS» Jenna Fischer og Angela Kinsey Spill Dunder Mifflin Tea i ny bok.Se full dekning på Google News

Klikk her – gratis voksenprat

Husk når karakterer i en romantisk komedie havnet sammen? Der Karen naturlig ville holde dating En mann hang på noen andre. Hei, kontoret mitt skal også til stranden neste uke! Sosiale medier i tider med sosial distansering og isolasjon er en av de få tingene vi ser frem til i disse dager.

Ingenting annet enn et håndkle på Jimmy Kimmel

De slo opp et vennskap og begynte ikke å date før flere måneder senere. "Jeg hadde ukentlige manusmiddager med Lee, og jeg skjønte at jeg i utgangspunktet ser på den perfekte mannen. Det blir ikke bedre enn dette, "innrømmet Fischer i Redbook i 2022. Paret ble engasjert i Europa i 2009, og bandt til slutt knuten i Malibu i juli 2022. Bryllupet deres ble offisiert av ingen ringere enn overlevende verten Jeff Probst, som er en gammel venn av skuespilleren (via E!). Mens Fischer og Kirk har vært i det offentlige øyet som et par i over et tiår, skjønner ikke noen fans at de også delte en scene sammen på kontoret. I lockdown har kjendiser tatt med til sosiale medier for å snakke med hverandre og til fansen deres.

Jenna Rainn Fischer spilte hovedrollen i 2007

Foto Jenna Rainn Naken – hentet fra nettstedet CDN.ofans.co

Jenna Rainn til fansen deres

Foto Jenna Rainn Naken – hentet fra nettstedet CDN3.Nudegirls.Wiki

Selv om Fischer kan kontrollere sin egen sosiale distanse, prøver hun å komme til rette med at hun ikke kan kontrollere hvis andre følger retningslinjene. "Jeg kan sitte hjemme og bekymre meg for det til jeg ikke kan sove om natten, men jeg må godta at jeg ikke kan kontrollere det," sa hun. I går kjørte NPR-intervjuer på nytt med kontorets Jenna Fischer og Rainn Wilson, opprinnelig ble sendt i juni og juli i år. Det ser ikke ut til å være en George Foreman Grill er synet, men vi vet hva Jenna refererer til med skjorten. Vi så egentlig aldri Pam ha på seg noe annet enn hennes vanlige forretningsantrekk, så å få se et bilde av henne i en uformell t-skjorte gjør oss lykkelige.

Jenna Rainn kan kontrollere sitt eget sosiale

Foto Jenna Rainn naken – hentet fra nettstedet CDN2.Nudegirls.Wiki

Rewind: NPR intervjuer Jenna og Rainn

Jenna Fischer fremstilte rollen som Pam Beesly i ni sesonger på kontoret. Fans kjenner henne kanskje som Pam, Jim Halperts kone på showet, men det er en grunn til at de elsket dette TV -paret så mye. For en, hennes resepsjonistrolle gjorde henne så relatabel, og forbindelsen hun hadde med sin medarbeider, Jim virket så ekte og oppnåelig.

  • Hei, kontoret mitt skal også til stranden neste uke!
  • Beklager det andre innlegget, men wow, Rainn ser sliten ut.
  • Fra å håndtere angst i tider med en global pandemi til vennskapet sitt, hadde de to skuespillerne en lang prat om flere ting.
  • I lockdown har kjendiser tatt med til sosiale medier for å snakke med hverandre og til fansen deres.