Jennifer Esponosa Webcam

Den virkelige grunnen til at Jennifer Esposito forlot NCIS etter bare en sesong

Hun hadde vokalisert mot CBS om at etter å ha kjent om henne Cøliaki Diagnose, de hadde satt henne av showet Blått blod for en ubestemt periode. Hennes glutenfrie bakeri var også involvert i et søksmål på 43 millioner dollar. Når hun snakker om karrierereise til Jennifer Esposito, gjorde hun først sin TV -opptreden i Law & Order i 1996.

  • I oktober 2022 kunngjorde Esposito at hun hadde Cøliaki På det sene showet med David Letterman.
  • Paret fikk et gift forhold 16. november 2022 etter dating i to år.
  • Etterforskerne mener Espinosa hadde hatt et seksuelt forhold til gutten de siste åtte månedene.
  • Mens vi er usikre på hva de "dypere problemene" var, rapporterte Digital Spy at Philippoussis ble "antatt å ha startet forhandlinger med magasiner for å få eksklusiv tilgang til både hans engasjement og bryllupsseremoni."Ikke kult, Mark.

Når nyheten om Espositos avgang først brøt, ville NCIS -fansen selvfølgelig umiddelbart vite hvorfor en karakter som hadde vist seg så populær bare hadde vart i en sesong. Esposito gjorde sin første TV -opptreden i Law & Order i 1996. Hun ble deretter med i rollebesetningen til Spin City, hvor hun dukket opp i to sesonger. En av hennes mer bemerkelsesverdige roller var som "Ruby" i Spike Lees Summer of Sam i 1999, som ble satt på slutten av 1970 -tallet på bakgrunn av Son of Sam Murders.

Filmografi

Selv om Blått blod Fanatikere foretrekker sannsynligvis å se at kjemi de ville elske på showet, det er en trøst å vite at partnerne fremdeles går sterkt utenfor skjermen. Men Jennifer tok snart til Twitter for å bestride CBSs beretning om situasjonen, og påsto at nettverket satte henne på ubetalt medisinsk permisjon etter at legen hennes sa at hun måtte jobbe en redusert plan på grunn av tilstanden.

Jennifer Esponosa Hablar de Sostenibilidad Es

Foto Jennifer Esponosa Naken – hentet fra nettstedet media1.Popsugar-Assets.com