Jess Morsom Webkamera

Jessica «Jess morsom«Moore

Hun tjener en kjekk sum penger fra sin karriere som komiker, TV -personlighet og sosiale medier Influencer. Jess «påståtte søster la ut bilder av Jess etter at den tidligere ‘Rel’ skuespilleren tilsynelatende hadde en BBL -prosedyre for å overføre fett fra en del av kroppen hennes til hennes Buxom Bottom. Jess har blitt en av de legendariske kvinnelige komikerne å se opp for. Hennes popularitet på sosiale medier Og TV har hjulpet henne med å tjene mer formue i livet hennes. Hun lever et overdådig liv ut av sin vellykkede karriere som komiker og skuespiller og fortsetter å tjene mer berømmelse og penger gjennom showet Biz. Selv om hun aldri har giftet seg, har hun født en sønn.

Jess morsomme penger gjennom showet biz

Foto Jess morsom Naken – hentet fra nettstedet CDN.Shesfreaky.com

  • Denne eksklusive nyheten kommer mindre enn to uker etter at to tidligere de virkelige husmødre av Atlantastars ble oppdaget Filming Forcouples Retreat.
  • Komikeren hadde uttalt flere ganger at han ble skilt.
  • Hans navn er Ashton Amar James, men andre fakta om gutten er fremdeles hemmelig.

Den amerikanske komikeren er 5 fot 7 tommer høy, noe som får henne til å se tiltalende. Med en vakker figur som passer hennes høyde, veier Jess 67 kg. Hun har et attraktivt fysisk utseende som gjør henne til en vakker kvinne. Innfødte i Baltimore har hatt en vellykket karriere innen stand-up komedie. Hun har bygget en sterk fan som følger på sosiale medier i det siste som har gitt henne status som en av de mest innflytelsesrike personlighetene i sosiale medier.

Familie liv

På grunn av sin enestående komiske sans og talent, har hun omtalt talent på forskjellige TV -serier. Et av slike viser at hun har dukket opp i er MTV Channel’s Wild N Out. Hennes utseende på realityshowet hjalp henne med å øke stjernestatusen hennes. Hun har fått utrolig anerkjennelse fra showet, som har gitt henne status som en kjendis. Komikeren har også dukket opp på kjente show som BET og VH1. Jess er et stort navn på sosiale medier, Spesielt på Instagram, bortsett fra hennes berømmelse på TV -serier.

Jess morsom hun har

Foto Jess morsom Naken – hentet fra nettstedet CDN.Shesfreaky.com

Selv om det er et bilde av sønnen hennes med faren lagt ut på Instagram -kontoen sin i 2022, er det ingen detaljer om hvem han er. Etter utseende er personen også av den afro-amerikanske etnisiteten, som moren. TheJasminebrandExclusivy rapporterer at komiker. Serien debuterte tidligere i år, og den inneholdt opprinnelig kjendispar som Ray J og Princess Love, Mendeecees Harris og Yandy Smith, og Kirk og Rasheeda Frost. Jess Hilarious har en kort høyde fordi hun står 5 fot og 2 tommer høy. Videre deltar hun i aktiviteter som å løpe og svømme for å holde seg i form.

Jessica «Jess morsom» Moore

Hun er ekstremt populær på Instagram, der hennes humoristiske kommentar har tjent henne mer enn 5 millioner følgere. Det er uklart om de to fremdeles er i et forhold fordi hun kaller ham eksen, men begge fortsetter å legge ut bilder av hverandre på Instagram -siden deres. Hvis vi tror Jess kaller Kountry sin eks, er hun for tiden singel og sannsynligvis klar til å blande seg.

Hvem er Jess morsom dating? Her sjekk alle de siste oppdateringene om forholdene hennes! – Techstry

Hvem er Jess morsom Dating? Her sjekk alle de siste oppdateringene om forholdene hennes!.

Klikk her – gratis voksenprat

Jessica "Jess Hilarious" Moore startet sin komedie i sketsjer. Hun fanget oppmerksomheten til tusenvis i løpet av uker med sin vittige humor. Kort tid etter introduserte hun seg for scenen der hun begynte sitt håndverk i stand-up komedie. Men ifølge Jess, siden legene brukte "hennes fett" for en mage til å rumpe fettoverføring, anser hun fortsatt sin nye rumpe for å være "ekte.""