Jessy Taylor Webcam

Jessy Taylor Instagram Star Wiki, Bio, alder, høyde, vekt, kjæreste, nettoverdi, fakta

Noen timer senere ble en talsperson imidlertid i kontakt for å si at Taylors konto ble deaktivert "ved en feil."Insider ba tidligere Instagram om å forklare hvorfor Taylors konto var fjernet, men de kommenterer vanligvis ikke enkeltsaker. Hun la til at det å miste kontoen sin føltes som "et drap", og hun ringte til og med politiet, men de fortalte henne at hun ikke kunne sammenligne hva som skjedde med et drap. Hun hadde over 100 000 følgere, men fortsatte å bli rapportert som "spam", ledet Instagram for å fjerne kontoen sin.

Jessy Taylor tror det var

Foto Jessy Taylor naken – hentet fra nettstedet jeg.Imgur.com

  • En av Taylors fans ga henne en ny konto, @duhitsJessy, til bruk, som for tiden har 13.200 følgere.
  • Dette nettstedet bruker en sikkerhetstjeneste for å beskytte seg mot angrep på nettet.
  • Hun har amerikansk nasjonalitet og tilhører blandet etnisitet.
  • Hun har siden dukket opp på DR. Phil Show, og har omtalt i Daily Mail, Cosmopolitan og World Star Hip Hop.
  • Og kan variere i området mellom $ 899.2K – $ 1.9m.
Jessy Taylor slutter å rapportere min

Foto Jessy Taylor naken – hentet fra nettstedet Thothub.lol

Instagram har nettopp gjeninnført kontoen, og sa at den ble fjernet "i feil."Globalt anerkjente personligheter klare til DJ på klubbkvelder, private fester og bedriftsarrangementer. Hun har ikke gitt noen innsikt om henne dating liv.

Jessy Taylor popularitet

Også kjent som Jessytaylorduh, hun har vært en Instagram -personlighet som fikk tilhengere med sitt risqué -innhold. Selv om Taylor opprinnelig ble forferdet da kontoen hennes ble slettet, sier hun nå syv dager uten at det forandret livet hennes "på beste måte."Imidlertid, bare en uke etter at hun lastet opp videoen som heter" Stop Reporting My Instagram -kontoen, "er Taylors opprinnelige konto blitt gjeninnført. Hun fortalte innsiden at trollene og online hat var et resultat av hennes tidligere rasistiske kommentarer, kontroverser og offentlige argumenter, og det faktum at hun "holder det for ekte."" Jessy TaylorInstagramkonto med 100 000 følgere ble slettet av plattformen for en uke siden. En av Taylors fans ga henne en ny konto, @duhitsJessy, til bruk, som for tiden har 13.200 følgere.

Cannes Review: Lise Akoka & Romane Guerets ‘The Worst Ones’ – Deadline

Cannes Review: Lise Akoka & Romane Guerets ‘The Worst Ones’.

Klikk her – gratis voksenprat

Jessy Taylor som Jessytaylorduh, hun har vært

Foto Jessy Taylor naken – hentet fra stedet Thethothub.com

For tiden er hun singel og veldig fokusert på karrieren. Logg inn for å følge skaperne, som videoer, og se kommentarer. "Min venn hadde en halv million og hans fremdeles er ikke tilbake," sa hun. "Jeg tror ikke det var en feil etter min mening. Jeg tror ikke de noen gang skulle gi kontoen min tilbake.""