Joe Shmo Webcam

Joe Shmo

Joe Schmo Show er et reality -tv -hoax -show laget av Paul Wernick og Rhett Reese. Showets første sesong, Joe Schmo Show, ble sendt i 2003, og den andre sesongen, Joe Schmo 2, ble sendt i 2004. Den første sesongens hoax ble gjennomført som et typisk reality-konkurranseshow, mens den andre hoaxen var en bachelorlignende dating serie. Serien løste seg til slutt ved en "Promise Ceremony", deltatt av alle de tidligere deltakerne på showet, der Piper og Austin, som det ble avslørt, faktisk var et fremmedgjort par, fikk valget mellom å lovet seg til Amanda og Tim , eller gifte seg med hverandre.

Det er 15 år siden Joe Schmo Show – Virkeligheten uskarpt

Det er 15 år siden Joe Schmo Show.

Klikk her – gratis voksenprat

Joe Shmo -skuespiller Ralph Garman, som har

Foto Joe shmo naken – hentet fra stedet tommel-v5.XHCDN.com

Hver "schmo" møtte paret i bare ett av sine to sett med roller. Som med den første sesongen, fremstilte rollebesetningene karakterer basert på arketyper som er vanlige for mange datingspill og realityshow. Showet opplevde et uventet skifte under en tidlig episode.

Episoder

Da Earl ble "stemt" av showet, begynte Gould å gråte og stille spørsmål ved hans mulige økonomiske gevinst på bekostning av å konkurrere mot sine nye venner. Både de andre "deltakerne" og showets ledere stilte angivelig spørsmålstegn ved showets fremtid. Mens Gould ble holdt i mørket helt til slutten, ble tonen i showet tilsynelatende endret . Mens den opprinnelige forutsetningen hadde vært å gjøre situasjoner morsomme på Goulds bekostning, ble det klart at publikum ville sympatisere for sterkt med hans alvor; Senere spill og konkurranser ble rigget for å sikre at han ville vinne. Amerikanske, uformelle mennesker sier Joe Schmoe eller Joe Six-Pack for å referere til en vanlig, gjennomsnittlig person.

  • Fra januar 2022 hadde Amanda funnet romantikk og gikk med sitt gifte navn på Amanda Mason, etter å ha født sitt første barn fire måneder tidligere.
  • Dagen etter, da Wiig kom tilbake til showet, fremdeles i karakter, ga Gould henne den all-pent betalte spa-ferien han hadde vunnet tidligere.
  • Goulds følsomhet kom i forkant i en senere episode med en Sumo Wrestling -konkurranse.
  • Mye av den endelige episoden detaljerte den umiddelbare kjølvannet av åpenbaringen til Amanda og Tim.
Joe Shmo som foredragsholderen er

Foto Joe Shmo Naken – hentet fra nettstedbildene.Premiumgalleries.Aebn.nett

Plukk den opp og le- det er synd at serien bare løp to sesonger. Ralph Garman kom tilbake for å være vertskap. I showets 28. oktober 2003 -finale, som ble sendt til over 3.4 millioner seere (tidenes rekord for et ikke-wrestling-show på TNN/Spike frem til den tiden), lærte Gould sannheten og mottok $ 100.000-prisen som han "konkurrerte" sammen med de to ferier og en ny Plasma TV. Senere spilte han inn kommentarer som ble inkludert i Mo «Joe Schmo, en ombroadcast av serien. Joe Schmo -showet ble utgitt på DVD med flere og usensurerte opptak i 2004. Produsentene la til en vri i serien da Hutch ble eliminert på grunn av å bryte reglene.

Joe Shmo Pack til

Foto Joe shmo naken – hentet fra nettstedet.bare fans.com

Joe Schmoe

Den eneste konstante tilstedeværelsen i alle tre Joe Schmo -sesongene har vært stemmeskuespiller Ralph Garman, som har fungert som "emcee" for alle tre utgavene . Min bror er bare din typiske fyr, en ekte Joe Schmoe – du kan finne ham som ser på en sportsbegivenhet i en bar etter jobb stort sett hvilken som helst natt i uken. Joe Shmoe, som betyr "Joe hvem som helst", eller ingen spesielt, er et ofte brukt fiktivt navn på amerikansk engelsk. Å legge til en "shm" til begynnelsen av et ord er ment å redusere, negere eller avvise et argument (for eksempel "regn, shmain, vi har et spill å spille"). Det kan også indikere at høyttaleren er ironisk eller sarkastisk. Denne prosessen ble tilpasset på engelsk fra bruken av "schm" -prefikset i jiddisk for å avfeie noe; Som i "fancy, schmelancy" .

Joe Shmo, et fremmedgjort par, ble gitt

Foto Joe Shmo Naken – hentet fra nettstedet statisk.Gay0Day.com

Etter nevnte eliminering kom han tilbake og gjorde finalen, hvor han ble erklært at "vinneren" rett før hoaxen ble avslørt. Faux reality -TV -show der de fleste av deltakerne er skuespillere, og reaksjonene fra den virkelige personen omgitt 24/7 av nøye konstruert gal. Goulds følsomhet kom i forkant i en senere episode med en Sumo Wrestling -konkurranse. Gould slo ned Kristen Wiig og spilte "DR. Pat ", forårsaker en virkelig hodeskade som tvang henne til å bli ført til sykehuset. Gould vant til slutt konkurransen, men ble forstyrret av hendelsen. Dagen etter, da Wiig kom tilbake til showet, fremdeles i karakter, ga Gould henne den all-pent betalte spa-ferien han hadde vunnet tidligere.