Keke Diablo Webcam

Møt mennesker som Keke Diablo på Meetme!

I tillegg er 10% av all skade du tar av Ånden i stedet. BattleGuard – reduserer all nærkampeskade du tar med 24.00% fra fiender innen 3 meter fra deg med 18.00% . I tillegg, mens helsen din er under 60%, kan du bevege deg uhindret gjennom fiender.

  • Har prøvd å handle på D2.io og jeg sverger at jeg fortsetter å finne gjenstander jeg trodde var gode/sluttspill/etc -varer, men de er i utgangspunktet verdiløse.
  • Jeg gikk til blokklisten for å velge «Unblock» slik at jeg kunne lage mer plass, og det gjør ingenting.
  • Puppeteer’s Bauble – Etter å ha beseiret en elitefiende, tvinger den ånden til å kjempe ved din side for 60.00 sekunder.
Keke Diablo BattleGuard - reduserer all nærkamp

Foto Keke Diablo naken – hentet fra nettstedet hentaiporns.nett

Heltens ånd vaklet aldri en gang i løpet av sine legendariske fem prøvelser, og den samme ukuelige vil nå tilstrekkelig med dette hodeplagget. Spesiell effekt har 30 sekunder intern nedkjøling, men kan utløse ethvert skadelig angrep. Ånden vil fortsatt telle som konsumert i løpet av varigheten .

Keke Diablo din bevegelseshastighet med 15

Foto Keke Diablo Naken – hentet fra nettstedet Thumb -lvlt.XHCDN.com

Diablo Immortal Class ferdighetsendringer

2/6 bonus – Gold – Hver gang du bruker en ferdighet for å buffe en alliert, helbreder du også den allierte for 383 Life. 4/6 bonus -Gold -øker din kritiske streikjanse med 15% i 1 sekunder etter å ha brukt en ikke -kanalert ferdighet. Ny – Hver gang du skader en individuell fiende 5 ganger, vil du gjøre 287 ekstra skade på den fienden. Frihet og hengivenhet – øker varigheten av innkallingen med 24.00% og skaden som er gjort av innkallingen med 3%. Puppeteer’s Bauble – Etter å ha beseiret en elitefiende, tvinger den ånden til å kjempe ved din side for 60.00 sekunder.

Keke diablo av din

Foto keke Diablo naken – hentet fra stedet tommelfinger-lvlt.XHCDN.com

Jeg er ikke sint, jeg vil ha litt oppmerksomhet

— Mike McCloud (@Mikemccloud9) 3. mars 2022

Keke Diablo vil ha litt oppmerksomhet

Foto Keke Diablo naken – hentet fra nettstedet f1ix.B-CDN.nett

Du har 0% sjanse til å føre til at fiender du møter å flykte i frykt i 3 sekunder. Blodig rekkevidde – Gold – avtale 4.50% økte skade for hver 2. meter mellom deg og målet, opp til maksimalt 18% på 8 meter. Angrepene dine har en sjanse til å bremse målets bevegelseshastighet med 30% i 2 sekunder. 2/6 bonus – få tusen vind, øke bevegelseshastigheten med 15%.