Kelly Wilde Webcam

Kelly

“Morning Sun” og “Nothing But Promises” er blitt remikset og utgitt under "Slaves of Kane" -prosjektet for World Leisure Corporation. Mixes av Ray Hedges og USA Basert DJ – Paul E of Varsity @ Rage – California. Opprinnelig fra en liten forstad i Sydney, er Kelly nå basert i London.. Hun var en gang den morsomste halvdelen av en komedijente -dobbeltakt som turnerte rundt i Storbritannia og Fjernøsten. Kelly har opptrådt med mange kjente artister inkludert Katrina & The Waves, Go West, Brother Beyond, Tpau, Jackie Graham, Boy George, Robin S, Jimmy Somerville, Martha Wash, Gabrielle, Sophie Ellis Bextor, for å nevne noen . Andre PA -artister som Angie Brown fra Bizarre Inc, Lisa Scott Lee, Sam Fox, PJ og Duncan Alexandra Burke Plus X Factor Stars og mange andre.

Kelly Wilde Hun var en gang den morsomste

Foto Kelly Wilde Naken – hentet fra nettstedet k5x5n5g8.SSL.hwcdn.nett

Planlegger godt i gang for Second Tamworth Pride – Birmingham Live

Planlegger godt i gang for det andre Tamworth Pride.

Klikk her – gratis voksenprat

Etterspørselen etter at Kellys spor skal komme ut i U.S.EN. har ført til at nytt materiale blir utgitt – “Can U Feel It”/ New Emotion Mix kom ut på 12 ”/ 7” + Dub Mixes. En ny versjon av sist.FM er tilgjengelig, for å holde alt i gang, vennligst last inn nettstedet på nytt.

Kelly Wilde

Til tross for at de ble spilt inn av andre artister gjennom årene, er det Kelly Wilde versjon som er den hyppigst etterspurte og spilte spor til dags dato. Å være i et fremmed land, milevis unna alt som var kjent for henne, slo ikke Kelly sin ambisjon, og nesten umiddelbart fant hun seg opp og opptrådte i alle de store klubbene og hotellene over hele Singapore. Innen lang tid snakket folk om ‘den unge australske jenta med den store stemmen’, og Kelly turnerte snart over hele Østen, Midt -Østen og Sørøst -Asia som solo -utøver. Som utdannet ved Texas State University med en Bachelor of Business Administration -grad i ledelsesinformasjonssystemer, er hun i stand til å løse mange utfordringer vi står overfor som selskap.