Kelsea Monroe Webcam

Kacey Musgraves og Kelsea Ballerini Er forlovet; Ashley Monroe kunngjør at hun er gravid

Ingen bryllupsdatoer er kunngjort for Musgraves eller Ballerini. Musgraves skal gifte seg med musikeren Ruston Kelly og Ballerini vil gifte seg med musiker Morgan Evans. På søndag kunngjorde Kacey Musgraves og Kelsea Ballerini deres engasjementer, og Ashley Monroe avslørte at hun og mannen hennes forventer deres første baby. Kacey Musgraves, 33, blåste seerne bort i helgen under en kraftig forestilling på sesongpremieren på NBCs Saturday Night Live. Etter å ha sunget hiten sin, "Camera Roll," kom Kacey tilbake for å fremføre en andre sang, "Justified", helt naken.

Hun begynte låtskriving som barn og signerte med Black River Entertainment i 2022, og ga ut debutstudioalbumet året etter, første gang. Hennes andre studioalbum, uapologetisk, fulgte i 2022. Ballerinis to første album har stått for syv kartlagte sanger på Hot Country Songs and Country AirPlay Charts. Hun har fire nei. 1 singler på sistnevnte, med sin debutsingel "Love Me Like You Mean It", som gjorde henne til den første kvinnelige artisten som sendte en Debut singel til toppen av det diagrammet siden Carrie Underwood i 2006.

Kelsea Monroe og Ballerini

Foto Kelis Monroe Nude-hentet fra nettstedet statisk-CA-CDN.Eporner.com

Priser og nominasjoner

Tourlala tilbyr turnédatoer, plan- og billettinformasjon om konserter, sport og Broadway -arrangementer i din nærmeste by. I det siste har Kacey også fornyet sin mentale helse -rutine. Kacey gjør ekstra tid til å ri på hesten sin også, "fordi det er det som gjør sjelen min virkelig lykkelig," sa hun. "Jeg vil bare fortsette å ta sunne valg for meg selv fysisk, mentalt," sa sangeren til Rolling Stone. “Du kan føle spenningen og forventningen om vekst og utvikling i Monroe, og det er spennende å bli en del av den energien. Jeg er glad for å være hjemme og ser frem til å bli med på ordfører Ellis «team for å hjelpe Monroe med å oppnå sitt fulle potensiale som en blomstrende by, ”sa McCrary.

  • Ballerini bekreftet 20. januar 2022 at albumet er selvtitulert og ble utgitt 20. mars 2022.
  • I september 2022 kunngjorde hun at hun ville gi ut en deluxe -utgave av albumet med fire nye spor.
  • Hennes tredje og fjerde studioalbum, Kelsea og Ballerini, ble begge utgitt i 2022.
  • Hun trente seks deltakere som ikke fikk en stolvending under persiennene, i en ny runde kalt comeback -scenen.
  • I det siste har Kacey også fornyet henne mental helsemessig rutine.
  • Albumet debuterte på nummer tre på Billboard Top Country Album Chart og nummer syv på Billboard 200 Albumdiagram, Gjør det til hennes høyeste kartalbum på begge hitlistene.

Albumet er et motstykke til Ballerinis forrige album Kelsea, med nedstrippede versjoner av sangene på den. Den nedlagte versjonen av "Club" ble utgitt sammen med album kunngjøringen. Hun beskrev Ballerini som "emosjonell, sårbar og myk" mens Kelsea viste sin "dristige og sprudlende" side. Fra 16. oktober 2022 kan Kelsea og Ballerini kjøpes fysisk som et dobbeltalbum, utelukkende fra Target. Den andre singelen fra albumet, "I Hate Love Songs", ble utgitt i mars.