Kenia Hernandez Webcam

Fundraiser for Rosa Hernandez av Jessica Orozco

Den 25. oktober 2022, timer før kvinnenes menneskerettighetsforsvarer, skulle bli betinget løslatt, ba generaladvokatkontoret om at en ny arrestordre ble utstedt mot henne for den påståtte forbrytelsen av "angrep på offentlige veier". Som et resultat ble ikke Kenia Inés Hernández Montalván løslatt som planlagt, og den kvelden ble overført til Cefereso NO.16, hvor hun har blitt værende i forvaring av forprøving siden. Etterforskningen har nå avansert til undersøkelse av bevis, den neste høringen som skal finne sted 29. mars 2022, og vil bli holdt i Almoloya de Juárez, i delstaten Mexico.

Kenia Hernandez siden juni 2022

Foto Kenia Hernandez Naken – hentet fra nettstedet CDN.Shopify.com

  • På slutten av 2022 gikk Kenia Inés Hernández Montalván i sultestreik i 61 dager for å fordømme den rettslige trakassering hun har blitt utsatt for av den meksikanske regjeringen.
  • 24. oktober 2022, etter å ha satt kausjon ved 30 tusen pesos, bestemte en kontrolldommer i staten Mexico at Kenia Inés Hernández ville bli løslatt dagen etter under forsiktighetstiltak.
  • I skrivende stund er det syv saker som er åpne mot kvinnen menneske Rettighetsforsvarer Basert på fabrikerte påstander mot henne, i represalier for hennes menneskerettighetsarbeid.
  • For dette brukte Larry Hernández sosiale nettverk for å kunngjøre sin farvel til Tik Tok, det var nettopp Instagram -kontoen til @sueltalasopa som publiserte videoen der kunstneren gjør sin beslutning kjent og angrer på situasjonen.
  • Forsvarere i frontlinjen er alvorlig bekymret for flere uregelmessigheter i behørig prosess og rettslig trakassering i tilfelle av kvinne menneskerettigheter Forsvarer Kenia Inés Hernández.
  • Gjennom sosiale nettverk dukket det opp en video av Larry Hernández som har fått alle fansen hans til å bekymre seg for sangeren, siden han ser ut til å gråte.

Overfor slike nyheter følte sangeren at det var på tide å kunngjøre denne kunngjøringen, fordi både han og kona er veldig gitt til å bruke denne applikasjonen som har tjent dem tusenvis av følgere og noen flere hatere som ikke savner muligheten til å kritisere alt hva de legger ut. De føderale anklagene hun blir kriminalisert med, "angrep på en offentlig gjennomgang" har å gjøre med mobiliseringer av Zapata Vive Libertarian Collective for å kreve gratis transport på landets motorveier. På slutten av 2022, Kenia Inés Hernández Montalván Gikk på sultestreik i 61 dager for å fordømme den rettslige trakassering hun blir utsatt for av den meksikanske regjeringen. Dommen er relatert til en av de syv straffesakene som er åpnet mot henne for å kriminalisere hennes menneskerettighetsarbeid og at hun utøvde retten til å protestere siden juni 2022. Gjennom sosiale nettverk dukket det opp en video av Larry Hernández som har fått alle fansen hans til å bekymre seg for sangeren, siden han ser ut til å gråte.

En Jalisco, Decenas de Niñas y Niños Marcharon Para Exigir el

I fjor, Kenia Inés Hernández Måtte flyttes fra Guerrero av beskyttelsesmekanismen for forsvarere og journalister, etter å ha blitt truet av paramilitære grupper som opererer i Guerrero. 6. juni 2022, Kenia Inés Hernández ble vilkårlig varetektsfengslet mens hun fredelig demonstrerte ved en bompenger i Hortaliza-Valle de Bravo i delstaten Mexico. Hun forble i forebyggende varetektsfengsling til 11. juni 2022, da hun dukket opp for en dommer for kontrollretten i Ecatepec Judicial District og ble siktet for "forverret ran", og betinget løslatt.

Wahluke Track sender 42 til distrikter – Columbia Basin Herald

Wahluke -banen sender 42 til distrikter.

Klikk her – gratis voksenprat

Videre tolker organisasjonen kriminaliseringskampanjen mot kvinnenes menneskerettighetsforsvarer som en del av en bredere strategi for å skremme og avskrekke andre fra å delta i rettighetsforsvar i landet. Frontlinje forsvarere gjentar sin oppfordring til de meksikanske myndighetene om å løslate Kenia Inés Hernandez Montalván fra varetekt og for å kvise de grunnløse anklagene mot henne. 5. februar 2022, rettsretten for Judicial District of Almoloya de Juárez, delstaten Mexico, dømt kvinne og urfolks rettighetsforsvarer Kenia Inés Hernández Montalván på siktelse av "ran med vold".