Kvinnelig Kroppsbygger Webkamera

De 10 mest attraktive kvinnelige kroppsbyggere av alle

Etter studiene konkurrerte Grishina i flere forskjellige konkurranser og mottok også sitt IFBB Pro -kort i 2007. Kristal Marshall har mange strenger til baugen, en tidligere skjønnhetsdronning og WWE Diva, Kristal har også fungert som modell. Etter å ha fått sin pro -lisens fortsatte Kristal å plassere 2. plass i NPC Arnold Amateur Championships og vinne NPC USA Bodybuilding og figurmesterskap i 2009. Hun plasserte også 4. plass i IFBB New York Pro Bodybuilding og Bikini Championships i 2022. Kvinner over hele verden deltar nesten i alle livsfelt.

  • Hun jobber med både menn og kvinner som ønsker hjelp til å transformere livet og bruker sin egen praktiske erfaring for å gjøre henne til en bedre, mer avrundet trener.
  • Kvinner i SportsVote på disse listene for å rangere de aller beste kvinnelige idrettsutøverne, i går og i dag.
  • Corinna “Cory” Everson nee Kneuer ble født i Racine, Washington 4. januar 1958.
  • Hun har ni seire på rad i venezuelanske kroppsbyggingskrets og har rekorden for å være den mest suksessrike venezuelanske kroppsbyggeren noensinne.
  • Covermodell, innspillingskunstner, gründer, Amanda har alt.

Kommer inn klokka 11, har vi Christina Vargas fra Boston Massachusetts. Mens hun opprinnelig er fra Boston, lever hun for tiden det gode livet i Las Vegas Nevada. Vargas er en av de peneste kroppsbyggere som for tiden konkurrerer i dag, og hun jobber også som trener og treningsmodell. Hun regnes som en av de største og sterkeste kvinnelige kroppsbyggere i historien. Andrea Shaw regnes som en av de mest dyktige kvinnelige kroppsbyggere i historien. Sarah Backman var mer kjent for sin tid med WWE og for å være en armbryter, men hun brukte kroppsbygging for å oppnå utseendet sitt og rammen.

Kvinnelig kroppsbygger i 2009

Rebekka Armstrong

Jennifer forteller at hun i tenårene pleide å jobbe med multi-oppgaver med konkurrerende, kondisjonsmodellering og sykepleier. Hun hadde vunnet flere kroppsbyggingskonkurranser og er kjent for sine store biceps og sterke kropp. Common startet sin karriere med personlig interesse fordi hun var imponert av kvinnelige kroppsbyggere. Rask fakta i høyde5ft 5 tommer treningsmodell Fra Finland. I ung alder av 29 år startet hun en fantastisk og imponerende start på sin profesjonelle karriere.

Hun startet sin profesjonelle karriere i 2022, og suksessreisen fortsetter fortsatt. Nordin startet sin trening i en veldig øm alder på bare 17 år og konkurrerte på 20. Hun er ikke bare en Kvinnelig kroppsbygger Men en sexy treningsmodell Utvalgt i mange magasiner. I dag jobber hun som personlig trener og hjelper andre kvinner med å utvikle en stor kroppsbygning.

Jennifer Broomfield

Melina er en intelligent utfordrer som foretrekker å fokusere på å forstå og overvinne hennes atletiske begrensninger i stedet for bare å vinne. Hun forsøkte opprinnelig figurdivisjonen i 2008, men hun følte seg aldri “perfekt.”Hun tok en pause fra å konkurrere i åtte år etter det. Hun er en inspirasjon for mange og vil fortsette å være en av sportens mest berømte idrettsutøvere. Hun ble født i britisk Guiana og migrerte deretter til Canada da hun var 13 år gammel. Corinna “Cory” Everson nee Kneuer ble født i Racine, Washington 4. januar 1958.

Boone Woman vinner sammenlagt ved første State Bodybuilding Championship – Ames Tribune

Boone Woman vinner sammenlagt ved første State Bodybuilding Championship.

Klikk her – gratis voksenprat

I en alder av fire år begynte Jennifer å ta gymnastikk og dansekurs. Da hun ble eldre, var hun i kickboksing og vekttrening. Mellom de to var det imidlertid vekttrening Det fascinerte henne mer. Hun ville til slutt forlate kickboksing og forfølge vekttrening. Tilbake i 2002 bestemte Broomfield seg for å ta den harde veien for kroppsbygging og har vært vellykket siden den gang. Hun elsker vekttrening, og de fleste av familiemedlemmene er idrettsutøvere med store muskler.