Kvinnelig Rapper Webkamera

Topp 50 beste kvinnelige rappere av 2022

19-sporsprosjektet fant at den 27 år gamle rapperen gravde seg inn i sine mest private tanker, og røpet detaljer om hennes sprukket forhold til faren, tidligere elskere og interne kamp med berømmelse. Jennifer Jade Roberts, bedre kjent under sitt scenenavn Maliibu Miitch, er en afroamerikansk, vietnamesisk, filippinsk-amerikansk rapper, musiker og artist. Roberts, født i Charlotte, North Carolina, og oppdrettet i South Bronx siden han var tre år gammel, begynte å rappere i 2009 og begynte å slippe spor og freestyles gjennom de neste årene.

Doechii beviser at hun er egnet til å bære tde -fakkelen på Rullende stein og Meta’s Skapere utgave Lanseringsfest – Rullende stein

Doechii beviser at hun er egnet til å bære tde -fakkelen på Rullende stein og Meta’s Skapere utgave Lanseringsfest.

Klikk her – gratis voksenprat

Vi har samlet navnene på de 20 mest populære kvinnelige rapperne i verden fra 2022 som for tiden blir mest sett, lyttet og fulgt over hele kloden. Per i dag genererer flere og flere kvinner hiphop-handlinger like mye surr for nye utgivelser som menn. Så mye at det faktisk fungerer som Cardi B nå scorer de toppkartende singlene rundt. Megan Thee Stallion er en rapper og kunstner født 11. september 1986.

Sjarm ladonna instagram: @charm ladonna

Før Megan Thee Stallions karriere eksploderte, gikk hun på college på Prairie View A&M University i Prairie View, hvor hun planla å få en helseadministrasjonsgrad. Men når Megans karriere tok av, satte hun utdannelsen på vent. Til tross for sin enorme suksess, gikk hun uansett tilbake og fullførte graden. I et forsøk på å fremheve noen av kvinnene som har bidratt til hiphop/rap i år, har HiphopDX samlet en liste over noen av kvinnene som på en eller annen måte påvirket plassen. Mens DJ Kool Herc blir kreditert med å kaste det ikoniske tilbake til skolesyltetøyet 11. august 1973 (Hip Hops bursdag), var det søsteren Cindy Campbell som hjalp til.

Kvinnelig rapper hva som gjør henne annerledes
  • Selv om det internasjonale løpet ble forkortet på grunn av Covid-19-bekymringer, var det et magisk øyeblikk å se den talentfulle trioen tilbake på scenen.
  • I en periode var det knapt ingen kvinner representasjon innen rapmusikk.
  • Etter at foreldrene hennes ble skilt da hun var tolv år gammel, begynte Missy å rappe i en alder av 14 i parken i nærheten av hjemmet hennes i Fort Worth, Texas.
  • Hun er så trygg på utseendet sitt og ser ut at hun ikke tar hjelp av sminke, og det er dette som gjør henne annerledes enn resten av de kvinnelige rapperne.
  • Ikke bare dette, på Instagram er hun en av de mest fulgte rapperne med 22 millioner følgere i 2022.