Kvinnelige Kjendiser Webkamera

100 største kvinnelige skuespillerinner gjennom tidene

Familien hennes flyttet til San Diego, California, mens hun fremdeles var småbarn. Hun har en yngre søster, Stella Hudgens, som også er skuespillerinne. Hennes mor, Gina Hudgens (Née Guangco), en kontorarbeider, er fra Filippinene. Hun fortsatte å handle og danse gjennom skoleårene sine, og gjorde regelmessige TV -opptredener fra 10 år gammel.

  • Hun er barnebarn til Henry Fonda og niese til Jane Fonda, begge kjente skuespillere.
  • Hun har engelsk, walisisk, skotsk-irsk og tysk aner.
  • Hun er av stort sett irsk avstamning, sammen med engelsk, tysk og fransk.
  • Jennifer Love Hewitt ble født i Waco, Texas, til Patricia Mae, en talespråklig patolog, og Herbert Daniel Hewitt, en medisinsk tekniker.

Faren hennes hadde irsk og norsk aner, og moren hennes var fra en jødisk innvandrerfamilie. Jennifer vokste opp i Brooklyn Heights, rett over … Hilary Erhard Duff ble født 28. september 1987 i Houston, Texas, til Susan Duff (Née Cobb) og Robert Erhard Duff, en partner i nærbutikkkjeden.

Peyton List

Den 35 år gamle skuespillerinnen er symbolet på sexappellen på begynnelsen av 2000-tallet, selv nå, ettersom hun har eldet som de fineste vinene. En annen hyppig funksjon på lignende lister er ingen ringere enn super sexy (eller skal jeg si … Foxy?) Megan Fox. Rodrigo’s Foray in Music med sitt debutalbum Sour tjente sine syv Grammy -nominasjoner, inkludert beste nye artist, Årets Album, Record of the Year og Song of the Year.

Vanessa Hudgens, Patina Miller og mer: Turn på hjemmene til 6 Berømt kvinne Skuespillere Architectural Digest – Architectural Digest

Vanessa Hudgens, Patina Miller og mer: Turn på hjemmene til 6 Berømt kvinne Skuespillere Architectural Digest.

Klikk her – gratis voksenprat

Skuespiller, forfatter, regissør, Sarah Wayne Callies er mest kjent for å ha hovedrollen i flere hit -TV -serier. Senest spilte hun hovedrollen i NBC Drama -serien, "Council of Dads", hvor den første sesongen for tiden er tilgjengelig på NBCs nettsted, påfugl og Hulu. Liv Tyler er en skuespillerinne av internasjonal anerkjennelse og har vært et kjent ansikt på skjermene våre i over to tiår og teller. Hun begynte å modellere i en alder av fjorten år før hun fulgte en karriere innen skuespill. Etter å ha gjort sin filmdebut i Bruce Beresfords Silent Fall, ble hun rollebesetning av å nyte … Henne skuespiller karriere Startet i en alder av fire, da hun gjorde en reklame for et badekarleketøy som heter Splashy.

Andre lister av Btolbert545

Den yngste av 5 begynte Ryan sin profesjonelle skuespiller karriere i 2022 i den gjentagende rollen til Minnie May Barry på Netflix Anne med en E. Hun er datteren til Janet Yeoh & Kian Teik Yeoh. Hun er av Hokkien avstamning, snakker engelsk og malaysisk før kinesisk.

Kvinnelige kjendiser født i Waco, Texas

Ikke bare er hun vakker, men hun er også uunngåelig, og tjener henne med rette en plass på denne listen. 31 år gamle Emma Watson var mest kjent for sin ikoniske rolle som Hermione Granger i Harry Potter Film-franchisen. Den sørkoreanske modellen og skuespilleren tok verden med storm i slutten av 2022 for sin elskede rolle som Kang Sae-Byeok i det brennende Netflix K-drama blekksprutspill.