Laura Lux Webcam

Laura Lux wiki biografi, alder, høyde, kjæreste, nettoverdi, fakta

Hun spiller generelt førstepersons skytespill, Survival Horror og RPG-spill. Laura har en bror som heter Mark Sellar, som er en gründer og grunnlegger og administrerende direktør for slike selskaper og prosjekter som "HGT Innovations", "Fantom Hardware", "Shader Australia" og "Earthling3". Mark var også en vinner av TV -realityshowet med tittelen “The Big Adventure”. Ingenting er kjent om Lauras foreldre, ettersom hun aldri har nevnt noen detaljer om dem. Laura Lux er en populær DJ, og en Instagram -sensasjon, som også er kjent under sitt opprinnelige navn Ashlee Adams. Hun har gjort vellykkede online og offline karrierer, men det ser ut til at hun har vært alene hele veien gjennom, som fremdeles ingenting er kjent om noen kjæreste.

  • Modellen holdt det enkelt ved å tilpasse seg et søtt sølv anheng som trakk seernes oppmerksomhet mot hennes vakre dekolletasje.
  • Jared er gift med Genevieve Padalecki, og de ser ut til å være lykkelige sammen, da ingen nyheter om noen problemer i forholdet deres noen gang har kommet opp, så de er sannsynligvis bare venner med Laura.
  • Hun har dukket opp sammen med stjerner som Tigerlily og Yo Gotti blant andre, og var den offisielle DJ -en i Monster Energy’s Motocross Tour.
  • Hun delte aldri hvilket høyskole eller universitet hun gikk på, så denne informasjonen er lavmælt for øyeblikket.
  • Hun ble omtalt i magasiner som “Monster Energy Girls”, “Girls of Zoo” og mange andre.

Hun har en rekke tatoveringer over hele kroppen, og var sikker på at hennes voksende fanbase snart ville legge den nye tatoveringen til listen. Mens hun synes det er en dum tatovering, angrer hun ikke, da hun ikke tror at alt i livet må være alvorlig. Forlokkende og fascinerende tiltrekning er hennes privilegier i glamourstilen på mindre. Hennes fantastiske kropp gir deg en visjon om en profesjonell varm glamourmodell. Supermodell Laura Lux Har en utrolig historie innen glamour, kunst-tatovering, kommersiell, passende modellering. Hun ba sine følgere på Twitter om å dele innlegget sitt om denne avgjørelsen mer enn 2000 ganger, og i dette tilfellet ville hun ha gjort tatoveringen.

Tilstedeværelse på sosiale medier

Bare en enkel påminnelse om at artikkelen er opprettet og eid bare av Biographytribune.com. Hun har to brødre, hvorav den ene, Mark Sellar, er en forretningsmann og er også vinneren av den australske reality -TV -serien The Big Adventure.

Laura Lux beste venn Emily Sears

Foto Laura Lux Naken – hentet fra nettstedet https: // pbs.Twimg.com

Håpefulle hjem Kjøpere skifter Forventninger i Hot Housing Market – Kera News

Håpefulle boligkjøpere Skiftforventninger i varmt boligmarked.

Klikk her – gratis voksenprat

Bruk av dette nettstedet og all informasjon som finnes her, styres av HealthGrades brukeravtale. Våre servere har oppdaget at du får tilgang til dette nettstedet fra et begrenset område. Bortsett fra hennes følgere, ble Snap også likt av mange andre modeller og påvirkere, inkludert Jessica -drap og andre Aussie -modell Vicky Aisha. Laura Lux er en profesjonell YouTuber og hun er aktiv på et sosialt nettsted, Facebook, Instagram og YouTube, vi deler hennes alle sosiale profillink og annen kontaktinfo.

Modelleringskarriere

Hun begynte som bosatt på den berømte nattklubben i HQ i Australia og opptrådte rundt Adelaide og Melbourne. Da hun ble popularitet, flyttet hun til slutt til USA og bosatte seg i Los Angeles, California. Laura Lux er en jordnær person og elsker å holde kontakten med fansen sin på sosiale medier. Hun svarer regelmessig på fankommentarer, svarer på spørsmål og tar ofte ideer fra fansen. Hun har vært veldig sprek om forskjellige årsaker hun følte sterkt for, fra politikk til seksuelle overgrep. Laura, sammen med sin beste venn Emily Sears, kom seg til nyhetsoverskriftene tidlig i 2022 etter at de tok på seg menn som sendte dem uoppfordrede bilder på Instagram.