Laura Muscle Webcam

Kvinnelig kroppsbygger Laura bass Går bort

For flere kroppsbyggingsnyheter og oppdateringer, følg med på Generation Iron Fitness Network. Laura Bass har slitt med depresjon i veldig lang tid og tok dessverre sitt eget liv i går. For å fortsette å presse frem i ditt eget liv – følg Lauras eksempel, kan du også ha potensial til å oppnå ditt livs mål – akkurat som henne. I tillegg er Arnold Schwarzenegger også en av Lauras innflytelser.

Hun prydet omslagene til mange kroppsbyggende magasiner og elsket av både fans og venner. Triste nyheter ble kunngjort til kroppsbyggingssamfunnet lørdag ettermiddag 23. januar 2022. Tidligere IFBB Pro Bodybuilder Laura Bass ser ut til å ha tatt sitt eget liv i en alder av 49.

IFBB suspenderer Ukraina -tjenestemenn fra internasjonale arrangementer

I løpet av denne perioden var det ikke lenger en prioritet å holde seg i form. Tall 1 -supplement for menn det hele starter med testosteronnivået ditt. Sjekk ut våre best rangerte testosteronforsterkere for å øke energi, muskler, styrke og libido.

  • Da hun først startet sin transformasjon, fant Laura det vanskelig å spise mager og ubearbeidet mat hver eneste dag, uten noe rom for juksemål.
  • Lauras uorganiserte og usunne livsstil betydde at hun i noen tid stolte på reseptbelagte medisiner og led av anemi som et resultat av hennes dårlige spisevaner.
  • Laura har som mål å følge i sine fotspor, å bli en suksess i sitt eget liv.
  • Populær kroppsbygger Luke Sandoe ble rapportert å ha lidd av depresjon før han på mystisk vis ble funnet død i mai 2022.

Laura Michelle Prestin er en av de ledende internasjonalt publiserte kondisjonsmodellene i verden. Laura har prydet forsidene til en rekke magasiner, og ble kåret til nr. 1 i Canada av Inside Fitness Magazine, samt det «mest omtalte» American Curves Magazine Cover Worldwide. I løpet av sin tid på universitetet tilbrakte Laura sine dager på å feste, og la lite oppmerksomhet til ernæringen og sove uregelmessig.

Lauras måltidsplan

Laura Michelle Prestin er en av de mest kjente omslagsmodellene og internettfølelsene over hele verden for hennes edgy bilder, og minneverdige kropp. Bedre kjent som ‘Miss Prestin’ hun er en treningsmodell og trener som inspirerer hundretusener av mennesker til å komme i form og nyte en sunnere livsstil. Laura bass var en proff kroppsbyggingskonkurrent mest fremtredende på 1990 -tallet. Mens karrieren var kort, var hun lidenskapelig opptatt av kroppsbyggingslivet.

Laura muskel kort, hun var lidenskapelig

Foto Laura muskel Naken – hentet fra nettstedet https: // i.Redd.den

Video: Laura Horvath og Lazar Dukic Lowlands Throwdown Champs – Morning Chalk Up

Video: Laura Horvath og Lazar Dukiske lavland Throwdown Champs.

Klikk her – gratis voksenprat