Laura Perlongo Webcam

Laura Perlongo

I løpet av de siste månedene har hun vært vertskap for steinbit på MTV med mannen sin. Som et resultat av deres tidligere opptredener på showet, klarte hun og mannen hennes å ringe hverandre under filmingen. Hun begynte å jobbe som medvert for showet i inneværende sesong. Laura Perlongo Fungerer som magasinforfatter, fotograf og påvirker sosiale medier, blant annet. Hos Haute Living Magazine bidrar hun som forfatter om en rekke forskjellige temaer.

Laura Perlongo på Haute Living Magazine, hun

Foto Laura Perlongo Naken – hentet fra nettstedet https: // www.hun vet.com

På samme måte ble hans online liv først dokumentert av hans Bror Ariel og en annen følgesvenn, Henry Joost, i slutten av 2007. De oppdaget et gripende plot som dukket opp, noe som førte til produksjonen av en ekte thrillerfilm. Dessuten utforsker det gripende dramaet kompleksiteten til kjærlighet og bedrag i en internettforbindelse. Når hun går videre mot familien, ble hun født til en familie av kristne. Freelance tekstforfatter har imidlertid ikke avslørt navnene på familiemedlemmer. Tilsvarende er det ingen autentisk informasjon om søsknene hennes også.

Laura perlongos høyde og vekt

Som alle andre par, ble Schulman og Perlongos kjærlighetshistorie møte noen få hindringer underveis. Paret avslørte at de brøt opp kort tid før Perlongos graviditet. I følge Shulman var det fordi han var "for forelsket i henne."Den unge stjernen krediterer sin kjærlighet til spillet til faren, som lærte ham verdien av hardt arbeid. "Catfish" -verten delte det første offisielle utseendet til Cy Monroe med en søt video hentet fra en sykehusbassinett. Per nå har hun over 272K følgere på Instagram og over 28K følgere på Twitter.

  • I mellomtiden delte Perlongo nyheten til sin egen Instagram -side ved å legge ut et bilde av seg selv som holder babygutten sin.
  • Han har en eldre bror Ariel Schulman som er skuespiller og filmskaper.
  • Takk til sosiale medier, MTV -stjernen fant sin egen lykkelige slutt med sin kone, Laura Perlongo.
  • Så snart hun var ferdig med videregående, meldte hun seg på Boston University.

I følge kildene våre vokste hun opp i Massachusetts med moren. På samme måte, når det gjelder mannen hennes Nev, ble han født i New York City 26. september 1984. Tilsvarende har han også en eldste bror som heter Ariel Schulman. 21. oktober 2022 markerte fødselen til Nevs første barn med sin kone. Cleo James Schulman er navnet på den aktuelle kvinnen.