Lauren Blakeee Webcam

Johns Hopkins University Står overfor $ 1B søksmål over syfilisstudie

Ofrene for et grufullt medisinsk eksperiment drevet av USA i Guatemala som bevisst infiserte individer med syfilis for å teste medisiner og studere sykdommen, saksøker nå Johns Hopkins University. Gjengangere ononlyfansare sannsynligvis kjent med Lauren Blake. Bay Area-oppdrettet skjønnhet er en av mange som har vendt hoder på den abonnementsbaserte plattformen for sosiale medier, men ikke bare ved å legge ut trykkende bilder og vids.

Yessss! Jeg kan ikke vente. Elsker deg også min lille gorj 😘

— Aften (@aftensaraa) 28. januar 2022

Regjeringens Guatemala -studie og dens arv, «sa Hopkins -talskvinne Kim Hoppe til Baltimore Sun sa i en e -post. En annen kvinne, Victoria, ble født blind, som hun mener er et resultat av at faren hennes har blitt smittet med sykdommen og igjen ikke blitt behandlet da hun ble født med syfilis. Marta Cesarea Pérez Ruiz ble ikke smittet med sykdommen under opplevelsen, men mannen hennes gjorde det, og det forårsaket store problemer med to av barna deres da han ga den videre til henne. De få ofrene som fremdeles er i live, var nesten alle barn når de ubevisst var smittet, og mange av dem var foreldreløse barn.

Lauren Blakeee har vært

Foto Lauren Blakeee Naken – hentet fra nettstedet https: // imgcloud.PW

Lauren Blake 62. foto

Lauren Blake har blitt vurdert til 9.4 I ModellIntro. Hennes misunnelsesverdige hår og fantastiske kropp gjorde denne perfekte kombinasjonen. Lauren Blake så ut til å være under en perfekt varm glamourmodell.

  • De smittet også ubevisst noen menn med syfilis som ikke hadde sykdommen.
  • I tillegg til foreldreløse, ble også soldater, fanger, mentale pasienter og prostituerte oppsøkt for studien.
  • Tracey Cox avslører de åtte grunnene til at den gifte kjæresten din aldri vil…
  • Hun har skjult alt om kjærlighetslivet hennes helt siden hun bryter opp med Bilzerian.