Lauren Lowe Webcam

Jeff og Lauren Lowe Arrestert for DUI i Oklahoma

Myndighetene uttalte at de først så Lauren på førersiden før Jeff overtok. Foreløpig ser det ut til at Lauren tilbringer tid med Jeff og deres barn. Omtrent på samme tid hevdet paret å ha meldt seg på et nytt realityshow som ville kronisere flyttingen, deres daglige liv i dyrehagen og deres forhold til Joe. Lauren la til: "Bare å vise dyrene som går fra små innhegninger til større innhegninger. Vi vil bare sette et lysere lys på ting fordi alle ønsker å sette et fryktelig lys i dyrehagene ved veikanten. Hver dyrehage er utenfor en vei.”Jeff uttalte også at de hadde et utmerket rykte med USDA og Fish and Game Divisions.

Lauren Lowe -inspektører fra

Foto Lauren Lowe Nude – hentet fra nettstedet https: // cdn77 -pic.XVIDEOS-CDN.com

Selv om Lauren er yngre enn Jeff, og kanskje ikke er så erfaren som han er, er hun ekstremt investert i dyrehagens velvære og dyrene. Netflix «Tiger King» kan fortelle Joe Exotics historie, men mange seere har vært nysgjerrige på Jeff Lowe, som startet som Joe’s partner. Mens Jeff umiddelbart kommer i forkant, som en av de fargerike karakterene i dokumentene, forblir Lauren mer i bakgrunnen.

Justice News

"Justisdepartementet er forpliktet til å beskytte truede og truede arter og forhindre den umenneskelige behandlingen av dyr som holdes i dyrehager og private fasiliteter," sa assisterende riksadvokat Todd Kim fra justisdepartementets divisjon for miljø- og naturressurser. "Dette samtykkevedtak Sikrer at dyrene mishandlet og truet av Lowes vil bli flyttet til et trygt hjem i AWA-lisensierte fasiliteter og forbyr Lowes å stille ut levende dyr igjen."I henhold til vilkårene i samtykkedekretet er Lowes enige om å avstå fra å stille ut dyr eller søke om USDA -lisens eller registrering.

Catherine Lowe, Raven Gottschalk, Lauren Luyendyk & mer Bachelor Nation Moms Feir morsdagen – Bachelor Nation

Catherine Lowe, Raven Gottschalk, Lauren Luyendyk & mer Bachelor Nation Mødre feirer morsdagen.

Klikk her – gratis voksenprat

Sammen løser dette samtykkedekretet og mislighold av dommen kravene i en sivil håndhevelsesaksjon anlagt av Justisdepartementet for å adressere Lowes «tilbakevendende umenneskelige behandling og feil håndtering av dyr beskyttet av den truede artsloven og AWA. Fra og med juni 2022 identifiserte inspektører fra Department of Agriculture Animal Plant and Health Inspection Service mange dyr i dårlig helse og levende under substandardforhold under Lowes «omsorg, først i Greater Wynnewood Exotic Animal Park, i Wynnewood, Oklahoma, og deretter på kl. Tiger King Park, i Thackerville, Oklahoma. USDA suspenderte Jeffrey Lowes AWA -utstillerlisens, og Lowe avsluttet deretter ensidig lisensen. Likevel fortsatte Lowes å stille opp dyr, både personlig og for kompensasjon via online plattformer. I tillegg til å stille ut uten lisens, ga lavene ikke rettidig og tilstrekkelig veterinærpleie eller ernæring, klarte ikke å opprettholde trygge og sanitære forhold og huset dyr i innhegninger som var for små og utsatt for elementene.

Lauren Lowe III

La oss utfolde dette slik at damen pleide å jobbe i en av Jeffs butikk, og der ble de tiltrukket av hverandre. Hun er kona til en velstående forretningsmann som heter Jeff Lowe som pleide å være partner til Joe Exotic og nå er kjent som eieren av GW Zoo hvis navn endret. Lauren Lowe er en forretningskvinne fra Wynnewood, Oklahoma, USA. Hun er kona til Jeff Lowe som nå er eier av dyrehagen som pleide å tilhøre Joe Exotic. Nå har de endret navnet på dyrehagen til “The Greater Wynnewood Exotic Animal Park”.

  • Vi antar at hun har fått babyen, selv om ikke mye informasjon er tilgjengelig om Jeff og Laurens barn.
  • Maldonado-Passage kunngjorde i november at han har prostatakreft, og han ble overført fra et føderalt medisinsk senter i Fort Worth, Texas, til et føderalt medisinsk senter i Butner, North Carolina.
  • I mars 2022 ble Jeff ført til et sykehus etter å ha fått hjerneslag på et kasino i Oklahoma.
  • Deretter avslørte flere inspeksjoner ved Thackerville -kabinettet mishandling av dyr, noe som resulterte i at regjeringen overførte dem til et annet anlegg.