Lauren Pisciotta Webcam

Hva du trenger å vite om Lauren Pisciotta? Plastisk kirurgi til sponsere

EN sosiale medier Personlighet brenner også for hennes kondisjon. Til tross for at hun hadde en travel timeplan, klarte hun å være i form, provoserende og fortsette å være en sjarmerende diva på sosiale plattformer. Lauren Pisciotta er en påvirker av sosiale medier og en treningsmodell hun for tiden bor i Los Angeles, California. Hun var den tidligere manageren for sanger og låtskriver Niykee Heaton. Superstjerne i sosiale medier som først fikk oppmerksomhet som sjef for popsangeren Niykee Heaton.

Niykee Heatons manager Lauren Pisciotta er super sexy – xxl – xxlmag.Com

Niykee Heatons manager Lauren Pisciotta er super sexy – xxl.

Klikk her – gratis voksenprat

Lauren Pisciotta søster Taylor, som er

Foto Lauren Pisciotta naken – hentet fra nettstedet https: // i.Imgur.com

Før dette jobbet hun for flere merker gjennom årene, som Eaze. Bortsett fra, er denne mediepersonligheten også kjent som en treningsmodell, og hun gjør også fotoshoots for å markedsføre flere merker. Dette treningsmodell ble født i en amerikansk familie hvor hun bodde og vokste sammen med foreldrene. Dessverre er det ingen informasjon og oppholdssted angående foreldrene hennes. Bortsett fra dette har hun en søster som heter Taylor, som ofte vises på Laurens Instagram -innlegg.

Den utallige sannheten til Gabi Demartinos søster

Ved å bruke sin aktive tilstedeværelse på sosiale medier og dele bilder av seg selv og hennes daglige aktiviteter, har Pisciotta tjent sponsing, for eksempel med Bang Energy, og promoterer merkevaren i flere Instagram -innlegg. Foruten Instagram har hun også en profil på OnlyFans, en britisk-basert sosiale medieplattform som hun legger ut HER18+ -bilder til en rekke abonnements-barefans. Å legge ut eksplisitte bilder av seg selv på sosiale medier har gjort Pisciotta til en kjendis på sosiale medier. Hun jobber ofte-en av favorittøvelsene sine er cardio for Heart and Lungs Fitness, mens øvelser med vekter er hennes andre favoritt, da de hjelper henne med å forme kroppen hennes. Hun har delt treningstips med fansen sin, for eksempel for å trene fem til seks ganger per uke på treningsstudioet, og prøv å ikke gå glipp av det en gang, da det kan føre til at en helt slutter å trene.

Lauren fikk anerkjennelse etter at hun ble sjef for Niykee Heaton som er en kjent sanger og en internettpersonlighet. Lauren ble oppvokst i USA sammen med søsteren Taylor, som ofte er omtalt på bildene Lauren opplastes. Moren deres er regnskapsfører mens faren deres jobber som politibetjent. Lauren ble interessert i modellering i en veldig tidlig alder, og dukket opp i sin første reklame mens hun gikk på 7. klasse. Pisciotta kom først inn i verden av sosiale medier, Bli med på Twitter i mai 2022.

Lauren Pisciottas nettoverdi og lønn

Noen av Laurens favorittøvelser er cardio, som hjelper henne å opprettholde en form og mager kroppsbygning, sammen med vekttrening som toner og dyrker musklene hennes. Når folk så Laurens fantastiske kropp, begynte de raskt å følge henne på internett. Hun jobber nå sammen med Niykee, gjør fitness fotografering og reiser verden rundt.

  • Nettstedet har nevnt Cardio som Pisciotta som hennes favorittøvelse, og at hun kan trene hvor som helst mellom to til seks ganger hver uke.
  • Til tross for at hun hadde en travel timeplan, klarte hun å være i form, provoserende og fortsette å være en sjarmerende diva på sosiale plattformer.
  • Lauren Pisciotta kom først inn i sosiale medieres verden, og ble med i Twitter i mai 2022.
  • Nå eide denne divaen mer enn en million følgere på Instagram.

Hun ble fremtredende på sine sosiale medieplattformer for sine raunchy bilder. Laurens glutes er et produkt av hardt arbeid og konsistens i treningsstudioet. Hun har bygget dem ved å trene med vekter flere ganger per uke, og ved å innlemme forskjellige teknikker og øvelser som fremmer muskelvekst. Til tross for sitt travle liv, finner Lauren alltid tid til å trene. Hvis hun ikke har tilgang til vektrommet, vil hun improvisere ved å gjøre kroppsvektstrening.