Layla Marlene Webcam

«Moon Knight» -oppsummering

La oss dykke inn i verden av Marvel Comics For å utforske opprinnelsen til Layla. Moon Knights finale viste frem transformasjonen av May Calamawys Layla til MCU -ene Scarlet Scarab I tillegg til den rette debuten til Oscar Isaks Jake Lockley. Selv om episoden faktisk ikke ga Layla et superheltnavn, avslørte Marvel Studios senere Scarlet Scarab tittel for karakteren. Dette er på toppen av det faktum at Laylas dress ligner Scarab -gjenstanden som har vært integrert i handlingen i showets viktigste historie.

Hovedårsaken til at hun var i Egypt da Spector var der på grunn av faren. Marlens far var en respektert arkeolog som prøvde å avdekke graven til Seti. Faren hennes endte opp med å bli drept, men Marc var i stand til å beskytte henne mot å møte den samme skjebnen ved å ofre livet for hennes. Kjent for sin historiske kunnskap og evne til å tilegne seg sjelden (og verdifull!) Egyptiske gjenstander, Layla har allerede bevist seg en dyktig fighter Inmoon Knight. Til tross for at han manglet ektemannens gudgitte evner, har Layla kjempet overnaturlige prester, unngikk vanvittige kultister og spilt en viktig rolle i å redde verden fra Ethan Hawkes Arthur Harrow allerede før episode 6. Alle de siste spillnyhetene, spillanmeldelser og trailere The Go-to Source for Comic Book og Superhelo Movie Fans.

Layla Marlene mine egne ideer om

Foto Layla Marlene Naken – hentet fra nettstedet https: // fitnudegirls.com

Moon Knight

Det ser ut til at Khonshu har interessert seg for Layla som har skapt et problem for Marc. Hvis han gir opp å være knyttneven til Khonshu, ser det ut til at Layla vil bli tvunget til å ta sin plass som ikke er det Marc vil ha for henne. Marvel’s Moon Knight strømmer på Disney+ og den andre episoden har satt internett i brann. Fans elsker den brutale handlingen, forvirringen mellom de to personlighetene i Knight og Oscar Isaks skuespiller dyktighet.

  • Ved hjelp av kostymens vinger får Layla også en viss grad av flyvne.
  • Først avslørt gjennom en telefonsamtale i episode en, la Layla El-Faouly sitt opptreden i episode 2.
  • Til tross for disse endringene, skaper Moon Knight en liten tråd av kontinuitet mellom Layla og faren, noe som gjenspeiler båndet mellom Abdul og Mehemet Faoul i Marvel Comics.