Layna Paris Webcam

Oppdag Laynaparis «populære videoer

Hennes tilstedeværelse som den første transkvinnen i farger som er i vårt problem, er et resultat av hennes levetid dedikasjon til å smi sin egen vei som har ført til aksept, kjærlighet og endring. Hun representerer enhver persons rett til å elske seg selv og være den de vil være. Vi er beæret over å ha henne i årets utgave og forstå effekten det vil ha på så mange andre.

Hun blir med i teamet vårt, ikke på grunn av det hun representerer, men på grunn av sin skjønnhet, engasjement og ønske om å forlate verden et bedre sted. I mars 2022 var Leyna Bloom den eneste transkjønnede kvinnen i farger som gikk Paris Fashion Week høst/vinter 2022 på Tommy Hilfiger X Zendaya Fashion Show i en helt svart rollebesetning. Senere samme år ble Leyna Bloom kastet som et av ansiktene til H&M X Moschino av Jeremy Scott Fall/Winter 2022 International Campaign Shot av den legendariske motefotografen Steven Meisel. Hun spilte hovedrollen i kampanjen med Gigi Hadid, Stella Maxwell, Soo Joo Park, Imaan Hammam og Yasmin Wijnaldum.

Lyna Perez i bikini

Du vil også få magasiner og prisinformasjon også på Cagey Celeb. 9. april 2022 lanserte hun en viral kampanje på Twitter for å bli rollebesetning som den første åpent Trans Woman som gikk i Victoria’s Secret Fashion Show. På grunn av Blooms kommentarer og reaksjonene fra andre modeller, har Victoria’s Secret Casting Direction blitt kritisert av profesjonelle og motejournalister. I 2022 dukket Bloom opp i en C ☆ Ndy Magazine -omslagsfunksjon på fremtredende transkvinner. Bloom var ikke åpen om å være transkjønn før den fotoseansen; Hun bestemte seg for å komme ut da hun følte seg frigjort som delte et stort magasinomslag med 13 andre transkvinner. Hun har tiltrukket seg presse som trailblazer for transkjønnede kvinner i underholdnings- og motebransjene.

  • Cagey Celeb gir daglige oppdateringer fra underholdningsindustrien om kjendisantrekk, livsstil og trender også.
  • Hun spilte hovedrollen i kampanjen med Gigi Hadid, Stella Maxwell, Soo Joo Park, Imaan Hammam og Yasmin Wijnaldum.
  • I oktober 2022 ble Bloom den første åpent transkjønnede fargen som dukket opp i Vogue India.

Som en av få åpent transpersoner som jobber i bransjen, i september 2022, gjorde Bloom nyheter for å gå på rullebanen for Chromat -etiketten under New York Fashion Week. I oktober 2022 ble Bloom den første åpent transkjønnede fargen som dukket opp i Vogue India. Cagey Celeb er kjendisnyhetene, underholdningene og motesiden din. Vi gir deg de siste kjendisbildene og videoene rett fra underholdningsindustri. Cagey Celeb gir daglige oppdateringer fra underholdningsindustri om kjendisantrekk, livsstil og trender også.

Layna Paris Port Authority

Foto Layna Paris Naken – hentet fra nettstedet https: // content6.Silkengirl.com

Modellering

Få Lyna Perez flere bilder, bilder, videoer, Lyna Perez -stil og antrekk og nyheter rett fra underholdningsindustri på Cageyceleb.com. I 2022 gjorde Bloom sin spillefilm skuespillerdebut i Port Authority, som hadde premiere på Cannes Film Festival. Hun har modellert for flere merker og motedesignere, inkludert Jeremy Scott, og har dukket opp i magasiner som Vogue India og Sports Illustrated. Leyna er legendarisk i aktivismeverdenen, påfallende nydelig og har en ubestridelig følelse av meg selv som skinner gjennom det øyeblikket hun går på settet. Historien hennes representerer en forankret i spenst, og vi kunne ikke være mer begeistret for å hjelpe henne med å fortelle det.