Lil Brownie Webcam

Handle, utforske og leke på Build

Puddlefoot utbrøt i skrekk, "Jeg har fått et navn! «Tis puddlefoot de kaller meg!"Så forsvant han for alltid og ble aldri hørt igjen. En brownie kan også kjøres bort hvis noen prøver å døpe ham. I noen historier er til og med måten deres skåler med krem ​​er gitt nok til å fjerne brownie bort. Brownie av Bodsbeck, i nærheten.

Kjendiser, snacks og sanger kan vi Gjett din Age Quiz – Buzzfeed

Kjendiser, snacks og sanger kan vi Gjett din Aldersquiz.

Klikk her – gratis voksenprat

Gutten drar hjem og overbeviser sin yngre bror om å bli med ham i å bli den nye husholdningen "brownies". Ewing’s novelle inspirerte ideen om å kalle hjelpsomme barn "brownies". Spesielt i Yorkshire og Lancashire er brownies kjent som "hobber" på grunn av deres tilknytning til ildstedet. En komfyr i Runswick Bay i North Yorkshire ble sagt å bo i en naturlig hule kjent som "Hob-hullet", der foreldre ville ta med barna sine for klokkeslettet for å kurere dem med kikhoste. Holman Clavel Inn i Somerset sies også å være bebodd av en rampete Hob som heter Charlie.

Lil brownie straffer eller trekker

Foto Lil Brownie Naken – hentet fra nettstedet https: // cdn3.Porn7.nett

Funksjonalistisk analyse

Hvis de er sint, sies de noen ganger å bli ondsinnet, som boggarts. Hogg skrev senere om brownies i hans novelle "The Brownie of Black Haggs" . I denne historien, det onde Lady Wheelhope ordre om at noen av hennes mannlige tjenere som åpent praktiserer noen form for religion, må gis over til militæret og skutt. Som folkloriske brownies, er Merodachs religion åpenlyst hedensk og han avskyr synet av Bibelen. Lady Wheelhope hater ham og prøver å drepe ham, men all hennes innsats slår på mystisk sett, i stedet resulterer i dødsfallene til dem hun elsker. Romanen avslører aldri om Merodach faktisk er av overnaturlig opprinnelse, eller om han bare er en særegen utseende tjener.

  • Skapninger kjent som "house alves" vises i Harry Potter -serien med bøker av J.
  • Brownies er karakteristisk rampete og sies ofte å straffe eller trekke pranks på late tjenere.
  • Han dukker opp i balladen til "Young Bekie", der han advarer Burd Isbel, kvinnen Bekie er lovet å gifte seg med, at Bekie er i ferd med å gifte seg med en annen kvinne.
  • Briggs bemerker historier om andre husholdnings brennevin fra britisk folklore som er kjent for å hjemsøke spesifikke steder.

Historier om brownies er generelt mer vanlig i England og Lowlands of Scotland enn i keltiske områder. Silkies ble også noen ganger antatt å vises plutselig på veier om natten til ensomme reisende og skremme dem. En annen silkie sies å hjemsøke eiendommen til Fardel Hall i Devonshire. Denne sies å manifestere seg i form av en "vakker ung kvinne med langt, gyllent hår, iført en lang silkekjole" og visstnok vakter en skatt av skatt begravet på eiendommen. Få mennesker har sett ånden, men mange hevder å ha hørt raslingen av silkekjolen hennes.