Lil Cherry Webcam

Lil Kirsebærprofil Og fakta oppdatert!

Stor kjærlighet og Big Pye for London, den fantastiske produsenten bak Pye Life! Jeg ble en stor fan av hans arbeid gjennom artister som Alpha P, Rema og Wizkid. Spesielt under pandemien, nå ser jeg tilbake på den, og jeg følte meg trukket til fredelige, vakre og helbredende musikklyder, siden den pandemiske virkeligheten var fylt med så mye angst og angst. Jeg følte stor helbredelse og inspirasjon å høre på Afrobeats, og teamet mitt bidro til å kontakte London for et samarbeid. I begynnelsen var det noen få alternativer for beats, men så snart jeg hørte denne, visste jeg bare at det var den ene- den traff alle de rette stedene. London er definitivt en av favorittprodusentene mine, og jeg føler meg super takknemlig for at han velsignet Pye -livet, og jeg vil gjerne fortsette å jobbe med ham.

  • Matriarken til sausekartellet er tilbake med sin siste singel, ‘Pye Life’.
  • «Infuse Club lyder fra Miami til New York med et unikt koreansk krydder.
  • Han hadde øvd på å produsere, og han spilte meg noen av de nye taktene sine og ba meg prøve freestyling.

Siden den gang har Mukkbang -mammaen oppnådd kultstatus som soloartist og en av de mest spennende ansiktene i Koreas nye generasjon. «Infuse Club lyder fra Miami til New York med et unikt koreansk krydder. Dette er en liste over sanger med Lil Cherry. Den er tilpasset fra kunstnerens offisielle feilprofil. Da vi droppet det vi liker å kalle ‘Asian Trilogy’ -sangene, “All-You-Can-Spis”, “Get A Whiff of Dis” og “Mukkbang!

Lil Cherry spesielt under pandemien, nå

Foto Lil Cherry Naken – hentet fra nettstedet https: // www.UIPORN.com

Enkelt

”I 2022 ga vi dem bare ut på Sauce Cartel YouTube og ga ikke offisielt sangen for distribusjon. Dette betyr at det ikke var noen måte for fansen vår å lese tekstene; De ble overlatt til å gjette dem. Så da vi kastet vårt første show etter å ha droppet Mukkbang! De sang og skrek alle tekstene, selv om de ikke teknisk kjente tekstene. Det fikk meg til å tenke mye på hva slags musikk jeg vil lage, og jeg var ekstremt takknemlig for den oppslukende show/performance -opplevelsen med mine herlige fans.

S/o til @marlon_cherry for følgene

— Lil Onone (@ononelil) 25. mai 2022

Hun er lilsøsteren til Cherry, Slick og Cherry B.B.. Hun har også et kjæledyr som heter Cherry Ham. Hun debuterte i 2022 som en funksjon på sangen Robabank av Yunb.

Lil Kirsebærprofil Og fakta

Hennes Lilcherryontop Tiktok-konto inneholder musikken hennes, leppesynkroniseringsvideoer, danseutfordringer og komisk innhold. Lil Cherry har snudd koreansk hiphop opp ned med sin eksperimentelle tilnærming til rap og vill energi som hun uanstrengt bærer som en designerpose. I et enkelt vers avtar hennes strømmer av intensiteten til en maskingevær som spytter braggadocious rim, og flytende stavelser, alt mens hun er drapert i avantgardetråder og kronet med sci-fi-inspirerte frisyrer. Ankommer Seoul fra U.S. Med broren Goldbuuda gjorde de umiddelbart sin tilstedeværelse kjent med bassranglende ‘all-you-can-eat’ og grunnla etiketten deres, ‘Sauce Cartel’. I en scene der flertallet følger popkulturelle trender til en tee, bukket søskenduoen dem med en hensynsløshet som er like deler slitende som det er berusende.

Koreansk Hyperpop -stjerne, Lil Cherry, Finner skjønnhet i det uvanlige – vice

Koreansk Hyperpop -stjerne, Lil Cherry, Finner skjønnhet i det uvanlige.

Klikk her – gratis voksenprat