Lil Chili Webcam

Family Restaurant & Casual Dining

Lær mer om hvilke typer av chili paprika i verden. Bla gjennom det store utvalget av chilipeppertyper kategorisert etter varmenivå eller oppført alfabetisk nedenfor. Det er mange, mange varianter av chili paprika med nye hybrider som opprettes hele tiden, og de har ofte forskjellige navn avhengig av region.

  • Jeg brukte to bokser med brannstekte terninger tomater.
  • Jeg kan også prøve ølet andre foreslo.
  • Dette er min gå til Chili -oppskrift å riff på.

Servert med rømme, strimlet ost og maisflis. Dette vil være min nye go-to chili-oppskrift fremover. Legg til Oksekjøtt, tomatsaus, terninger tomater, Pinto -bønner, nyrebønner, chilipulver, oregano, spisskummen, koriander, salt og cayenne. Jeg har laget mange chili -oppskrifter, og syntes denne var ganske fin. Det var litt interessant at ingen løk var i det, som de fleste chilis har det – jeg savnet dem ikke, skjønt. Det var også litt uvanlig, og fint, at to typer bønner ble brukt.

Dessertoppskrifter

Brukt Oksekjøtt I stedet for vannet. Beste chili jeg har hatt på lenge. Dette er veldig fint uten all tomatsaus / lim inn tomatsmak som ser ut til å være i alle andre Chili -oppskrift. Jeg lette etter en rask og enkel chili -oppskrift, og det uvanlige navnet fanget blikket mitt.

Lil chili i annenhver chili -oppskrift

Foto Lil Chili Naken – hentet fra nettstedet https: // babesflirt.com