Lil Keesh Webcam

Lil Kesh

Sangen så ham slå seg sammen med den nigerianske sangeren Patoranking. Sangen ble produsert av unge John og Pheelz. Sangen over sin utgivelse har mottatt massiv airplay på TV- og radiostasjoner.

Lil keesh følelser menn føler seg etter

Foto Lil Keesh Naken – hentet fra nettstedet https: // public.bare fans.com

Sangen av Lil Kesh snakker om å ta ting lett. Sangen som har blitt en favoritt hele tiden ble produsert av Young John og utgitt under hans Yagi Entertainment Record -etikett. Det nydelige visuelle til sangen ble skutt og regissert av ubegrenset l.EN. Sjekk det ut. Denne sangen er en lyrisk støtte til et populært dansetrinn som heter Shoki.

Avbryt gaten protesterer, jeg har hørt stemmen din

Denne sangen av Lil Kesh har Mayorkun. Uttrykket nkan nbe er en yoruba -setning som oversettes til noe utenom det vanlige skjer på engelsk. Sangen av Lil Kesh snakker om å gå inn i en sjanse. Sangen kombinerer følelsene menn føler seg etter at de møter en kvinnelig motstykke som er svært seksuelt utviklet. "Vanilla Bottega" Det er en ny sang / musikk tilhørende tolil kesh feat.

  • Han vet ikke at det fremdeles er det spesielle vesenet på jorden som er annerledes enn alle andre.
  • Innsending over og trykk enter for å søke.
  • Lil Kesh vender tilbake til å lage musikk aktivt med en ny singel med tittelen ‘All the Way’ for fansen hans.
  • Lil Keshs allsidighet og musikkstil har blitt lignende som Olamide som rapper og synger på sin lokale dialekt.
  • Det visuelle til sangen ble skutt og regissert av Stanz.

Dette er en hit dance melodi av Lil Kesh. Sangen så ham snakke om flyt hans og fikk folk til å danse non-stop. Denne sangen er en favoritt i hele tiden og vil sikkert få deg til å hoppe på føttene når sangen kommer på. Sangen så ham snakke om velstand og tjene mer penger.