Lil Kim Webcam

Lil Kim Og familie feirer den beryktede B IGS 50 -årsdagen med 2. årlige middagsgalla

Kimberly Denise Jones, ble født 11. juli 1974 til foreldrene Linwood Jones og Ruby Mae. Kimberly, som er hjemmehørende i Brooklyn, New York, ble født i et ødelagt hjem, av 9 år gammel hadde foreldrene hennes søkt om skilsmisse, og etterlatt henne og eldre bror Christopher under varetekt av faren deres. Et opprørsk barn som bodde under de strenge reglene til faren sin, Kimberly og faren hadde konstante kamper, og til slutt løp hun hjemmefra. Som tenåring bodde hun sammen med venner, narkotikaforholdende kjærester, og noen ganger på gata. Etter å ha møtt hennes mentor og livredder Christopher Wallace, (beryktet B.Jeg.G/Biggie Smalls), begynte hun å rydde opp i livet, og det var Christopher som hjalp henne med å utvikle en karriere innen musikk. Da hadde Kimberly tatt inn slagordet "Lil «Kim" etter høyden og dempet navnet hennes til Just Kim.

En Lil «Kim Biopic er for tiden i verkene – Hypebeast

En lil «Kim -biopikk er for tiden i verkene.Se full dekning på Google News

Klikk her – gratis voksenprat

Kim og en rekke hip-hop-stjerner samlet seg på Guastavinos siste fredag ​​for å hedre livet og den uforlignelige musikkarrieren til Biggie. Rapperen ble slått ned under en drive-by-skyting i Los Angeles 9. mars 1997, i en alder av 24. Kims neste album, The Notorious K.Jeg.M., ble ikke utgitt før i 2000 – nesten fire år etter debuten. Hun jobbet med Puff Daddy på albumet etter å ha samarbeidet med ham under hennes hiatus i et forsøk på å holde kontakten med Biggies arv.

Foxy Brown

Etter et mindre tilbakeslag med plateselskapet hennes, Eone Music, som forårsaket at albumet ikke ble gitt ut på den originale planlagte datoen, ble prosjektet utsatt. 27. september 2022 ga Kim ut en andre singel med tittelen "Found You" med City Girls og O.T. Albumet ble senere tilgjengelig for forhåndsbestilling på alle digitale nedlastingsplattformer 4. oktober 2022 (sammen med sporet "Pray for Me" med Rick Ross og Musiq Soulchild) med en utgivelsesdato satt til 11. oktober 2022.

  • Kim var imidlertid den første høyprofilerte kvinnelige rapperen som vendte manuset om kvinnelig objektivering i rapindustrien.
  • Tvillingene, som er 23-8 siden 21. april, har vunnet hver av de fire siste kampene med Gray på haugen etter at han kom tilbake fra en anstrengt hamstring.
  • Lil «Kim ga ut sitt debut -soloalbum, Hard Core, i november 1996 på Undas Records, et datterselskap av Big Beat, selv et datterselskap av Atlantic Records.
  • Hennes fjerde album, «The Naked Truth», blir sett på som en hip-hop-klassiker.
  • Hip-hop-fans har til og med kalt det "det største albumet av tiden fra en kvinnelig rapper".
  • 17. mai 2022 deltok Lil «Kim på et intervju med radioprogram, The Breakfast Club.

Japanske aksjer kantet lavere onsdag etter to major u.S. Aksjeindeksene falt over natten, men nedgangen var begrenset da noen investorer hentet ned slått aksjer. "Vi har ikke sett noen markedsførende signaler og investorer var forsiktige med å gjøre spill foran neste FOMC (U.S. Federal Open Market Committee) møte, "sa Shuji Hosoi, seniorstrateg ved Daiwa Securities. "Det har ikke vært noen tegn som vil lette bekymringene for økonomisk nedgang, men innenlandske aksjer har falt til et nivå der investorene kan kjøpe dem billige."New Zealand Dollar handlet en tidlig nedgang for en stor gevinst onsdag etter en hawkisk vippe fra landets sentralbank, mens greenbacken spratt av en lavmåneders lav midt i en stabilisering i statskassen avkastning.

Mer om: Notorious B IG

Ved hjelp av Christopher ble hun det eneste kvinnelige medlemmet av den kortvarige rapgruppen Junior M.EN.F.Jeg.EN. Deres debutalbum fra 1995 debuterte på nr. 8 på Billboard Hot 100 og fikk hit -singlene "Player’s Anthem" (#13) og "Get Money" (#17). Etter utgivelsen dukket Lil «Kim opp på plater av Mona Lisa, Isley Brothers, Total og Skin Deep. Og det var åpenbart at det var på tide at hun kom ut med sitt eget soloalbum, og det var akkurat det hun gjorde i 1996, med utgivelsen av "Hard Core".

Lil Kim mot slutten

Foto Lil Kim Naken – hentet fra nettstedet https: // wanderlust.omsorg

Jeg tror sterkt på arbeidet mitt og trenger tid, fordi jeg legger 100 prosent i alt jeg skriver og alt jeg gjør. Modelleringen min, musikken min, skuespilleren min, alt jeg gjør meg klar til å komme inn på, jeg legger 100 prosent i. Jeg vil at den som skal støtte meg med det for å sette 100 prosent i det. Ga ut en surr, "Chillin «Tonight", for å promotere sitt femte album, som er planlagt for utgivelse tidlig i 2008. Det ble kunngjort mot slutten av januar at hun har skilt seg sammen med Atlantic Records. Biggie Smallsbiggie Smalls, også kjent som "The Notorious B.Jeg.G.,"Var en æret hiphopartist og ansikt til østkysten gangsta rap.