Lil Mynx Webcam

Gjennomgang av Lil Mynx Dance Poles and Products

Det er akkurat som å dekke et hull du laget ved å spikre bildet på veggen. Hvis du har et tak som er mindre enn 8 fot høyt, kan du benytte deg av denne gode servicen og la dem kutte den av for deg. De vil imidlertid ikke gjøre det hvis du ber om det etter at du har kjøpt polene sine. Å kutte polen etter at den er blitt gjort, vil skade noen av de interne innsatsene som kan kompromittere polens integritet. Hvis du har et flislagt, laminert eller linoleum-dekket gulv, må du benytte deg stripperstang.

Høres ut for sjokkerende fr 😶😶

— ミンクス ☆ (@_mynx_707) 4. februar 2022

Hvis det ikke tilbyr nok tilpasning, kan du øke den ytterligere med et valg av finish og stolpebredder. Det er en rekke alternativer tilgjengelig, inkludert messingstripperstangen. Enten du er en erfaren stripper eller bare kommer i gang, velger du riktig stripperstang er viktig. Tross alt trenger denne polen å støtte din fulle kroppsvekt når du danser. Vektgrense på 250 kg – De fleste andre merker har en 350 pund pluss rekkevidde.

Lil Mynx Rotator Dance Pole

Hvis du er i tvil, kan du ganske enkelt ringe Lil Mynx eller besøk deres offisielle side for å få en oppdatert prisliste. Prisene på Lil Mynx -polene står i mellomgrunnen, fra $ 199 til $ 399.

  • Deres spinnende polmodell av samme høyde, som du kan ha i en rekke farger, koster rundt $ 250.
  • Den fargede "rotatoren" Lil «Mynx er et stålpulverlakkert stålpulverlakk i rødt, rosa eller svart tilgjengelig i enten 2in/50mm eller 1.75in/45 mm diameter.
  • Spesifiser din eksakte takhøyde i bestillingsnotatene under kassen når du legger inn fakturerings- og fraktinformasjon.
  • Akkurat som med en normal stolpe, kan du stille stangen til å snurre på scenen eller scenen festet på ett sted.

Lil Mynx tilbyr også denne Wake Fitness-polen i deres 2-delt variant som er bærbar og lett kan settes sammen/demonteres på båten din. Selskapet produserer flere typer stripperstenger, men de spesialiserer seg på flyttbare. Med priser mellom S, kan du få standard rustfrie stålmodeller eller deres deluxe pro -poler med faux alligator foringsrør som har alt tilbehøret som er nødvendig for å sette det opp. Tilpasset under 8 ′ – bruk for takhøyder kortere enn 8 ′.

Tilknyttet program

De sender produktene sine nesten hvor som helst i verden gjennom FedEx. Siden de har base i California, kan du imidlertid finne gebyrer som mye brattere hvis du sender det utenfor Canada og USA. Deres deluxe 2-delt pro pol-modell er den mest kostbare i produktene deres, Priset til $ 399.

Ny Suveren myk Lansering – Gawker

Ny suveren Myk lansering.

Klikk her – gratis voksenprat

Lil Mynx gjør det hvis du ber om det

Foto Lil Mynx naken – hentet fra nettstedet http: // www.Martin-Enterprises.EU

Disse leksjonene er av kondisjonsgrunner som inkluderer profesjonell danseinstruksjon med grunnlaget for ballett. Mens noen av bevegelsene læres feminine og sexy, vil du ikke lære å stripe. Først har de den 2-delt pro-modellen som kan tas fra hverandre og lagres i en fasjonabel alligator-sak for å enkelt bære den hvor som helst du vil. Lil Mynx Tilbyr stort sett flyttbare stolper, inkludert friksjonstilpasning og roterende typer.