Lil Precious Webcam

Dyrebar film

Forestillingene til Sidibe og Mo’nique var høyt berømmet, Tjener dem Golden Globe og Oscar. People magazine Daily bemerket at filmen "hovedsakelig hadde et musikkovervåket lydspor, men ikke mye av en poengsum, så det var populære sanger plassert i filmen."Peter Travers, av Rolling Stone, beskrevet" Jeg kan se i farger "som å være" en knockout -sang…uttrykke målet om dyrebar å se verden i farger."Lenny Kravitz som sykepleier John McFadden, en sykepleier som viser godhet til dyrebar. Senere i 2022 ga han ut sangen "Push", inspirert av romanen og filmen.

Bestefarskoene, hans høye rumpesokker, den behagelige toten, hans dyrebare lil froggy ansikt, de shortsene (de ser ikke ut som de passer veldig bra), jeg vil ha skjorten hans så jævla dårlig. Dette bildet er villedende enkelt ved første øyekast, det gir meg helt for mye å behandle. bilde.Twitter.com/mrssx1nmu4

— Em 🍯🌤 (@louie28blue) 26. mai 2022

Lil Precious og skuespillerne tok noen ganger

Foto Lil Precious Naken – hentet fra nettstedet https: // fapello.com

Mariah Carey som MS. Weiss, Precious’s Social Worker som støtter henne under hennes kamp. I september 2008 beskrev Carey sin karakter som "egentlig ikke en lik person, men hun bringer dette til overflaten."Carey og Daniels hadde tidligere jobbet sammen på Tennessee. Daniels sa at han kastet Carey fordi han var "så imponert" av hennes opptreden i Tennessee. I følge regissør Daniels, var Helen Mirren, som spilte hovedrollen i sin forrige film Shadowboxer, opprinnelig satt til å spille delen av MS. Weiss, men fikk en rolle i et "større prosjekt."I 1987 bor 16 år gamle Claireece" Precious "Jones i New York Citys Harlem-nabolag med sin arbeidsledige mor, Mary, som lenge har utsatt henne for fysiske og verbale overgrep.

Om Lil’Precious og Lil’Beanies

Legg merke til Daniels «beundring av arbeidet til John Waters og Pedro Almodóvar og den spøkende holdningen han og skuespillerne noen ganger tok mot materialet deres mens han laget filmen, argumenterte Jim Emerson at Precious er best forstått som et bevisst over-the-top stykke leir i vene av Waters «kvinnelige problemer. Mary kommer snart tilbake for å informere dyrebare om farens død fra aids. Precious får senere vite at hun er HIV-positiv, selv om Abdul ikke er det. Når hun deler detaljene i filen sin med sine medstudenter, begynner hun å håpe på fremtiden. Senere møter Precious med moren, som bringer Mongo til MS. Weiss «kontor. MS. Weiss konfronterer Mary om henne og Carls misbruk av Precious, og gikk tilbake til da Precious var en pjokk.

  • Mo’Nique vant prisen for beste skuespillerinne, mens Geoffrey Fletcher vant for beste tilpassede manus, og ble den første afroamerikaneren som vant en manuspris på Oscars.
  • Mary tilstår tårevåt at hun alltid hatet dyrebar for å "stjele mannen sin" ved å "la ham" misbruke henne, og for etter hvert "få ham til å forlate".
  • Professional RatingsReview ScoressourceratingAllMusicrolling Stonelionsgate, i tilknytning til Matriarch/Geffen Records ga ut lydsporet online som en digital nedlasting 3. november 2009, og i butikkene 23. november.
  • Snakk med oss, vi er mer enn glade for å gjøre beanien spesiell for barnet ditt.
  • Precious forteller Mary at hun til slutt ser henne for den hun virkelig er og skiller seg med henne, og forlater både Mongo og Abdul.

Precious mottok utbredt kritisk anerkjennelse; Forestillingene til Sidibe og Mo’nique, historien og dens budskap var høyt berømmet. Filmen var en suksess med billedkontoret, og tjente over 63 millioner dollar på et budsjett på 10 millioner dollar. Etter å ha kjørt den tre ukers bølgen av suksess, begynte Precious å se en nedgang i inntektene. Brandon Gray fra Box Office Mojo beskrev dyrebart som å ha hatt en "robust utvidelse" i den andre utgivelsesuken, og han bekreftet at filmen har rekorden for å ha den nest høyeste bruttohelgen for en film som spiller på færre enn 200 nettsteder, bak bare paranormal aktivitet. Precious samlet inn $ 40.320.285 i over seks ukers løslatelse.