Lil Rigs Webcam

Disse store riggene vil få deg til å føle deg som et barn igjen

En rigg kan være en lastebil, transport, godt borende kontrast eller til og med en ponny-trukket vogn. Oljefat av millionene må flyttes over tildelte kanaler hver dag av drivstoffskip. Drivstoffet som du sifrer inn i kjøretøyet ditt er en praktisk talt klar væske, og det er hentet fra en usedvanlig tykk mørk væske som blir trukket ut fra det tidligste stadiet. Konsistens med lav tykkelse beskriver lett olje, derimot har betydelig olje en høyere tykkelse. Den viktigste perioden med boring "i alle fall fra den kommende borerne" er skapelsesstadiet. Væsker-ofte høyt trykkvann eller et etsende-blir deretter sifonet gjennom for å rengjøre og sprekke steinen, og oppfordrer den til å begynne å utlede hydrokarboner.

  • Den viktigste perioden med boring "i alle fall fra den kommende borerne" er skapelsesstadiet.
  • Som regel inkluderer dette å punktere emballasjen slik at olje eller gass kan komme inn i sylinderen.
  • De blir deretter sendt nedstrøms for spredning til lokaliteter, for eksempel bensinstasjoner.
  • Sannsynligvis ble de mest punktlige forekomstene av oljebrønner funnet i 347 a.D..
  • En vel utover ord kommer heller til sitt "økonomiske bristepunkt", der oljen eller gassen som kommer ut av det ikke lenger tar seg av utgiftene knyttet til aktiviteten.
  • Helt frem til du ser det sitte ved siden av en peterbilt eller Kenworth Truck, På hvilket tidspunkt slutter du litt overrasket over at en haug med klovner ikke klatrer ut.

Dette gir oss en anstendig forståelse av feltets geografi. Ja, i antikvitert Kina, der arbeidere benyttet bambusposter for å hjelpe dem med å utvise oljen fra det tidligste stadiet. Råolje trekkes ut fra jorden ved bruk av oljebrønner og rigger. Sannsynligvis ble de mest punktlige forekomstene av oljebrønner funnet i 347 a.D.. For å gjøre dette, blir det brukt et siden for en god stund siden en "borestreng". En derrick brukes til å bore brønner ned til en dyptgående på 3000 meter for olje og 5000 meter for gass.

Fakta om råolje

En vel utover ord kommer heller til sitt "økonomiske bristepunkt", der oljen eller gassen som kommer ut av det ikke lenger tar seg av utgiftene knyttet til aktiviteten. For de fleste brønner er vekten inne i butikken tilstrekkelig til å skyve oljen eller gassen til overflaten. I gradvis utmattede regioner er likevel noen forskjellige metoder – som et pumpjack – grunnleggende. Dette er perioden der olje eller gass virkelig trekkes fra begynnelsen. Vi innser om det er delikate lag med topografi eller pauser.

Lil rigger gitaristene og utstyret

Foto Lil rigger Naken – hentet fra nettstedet https: // ftopx.com

Gitaristene og utstyret til Nü Metal – Reverb

Gitaristene og utstyret til Nü Metal.

Klikk her – gratis voksenprat

I hovedsak sender de deg et sett som for det meste er forhåndsmontert, og alt du trenger å gjøre er å fjerne den gamle lastebilen din og erstatte alt med det nye settet. Det ser stort sett ut som en peterbilt eller Kenworth Truck… Helt frem til du ser det sitte ved siden av en peterbilt eller Kenworth Truck, På hvilket tidspunkt slutter du litt overrasket over at en haug med klovner ikke klatrer ut. Hvis du vil ha en egen egen rigg, kan du besøke selskapets hjemmeside.

Boring

En av våre favorittmåter å passere tiden på under de lange bilturene i barndommen var Semi-Honk-testen. Du vet hva vi snakker om-å pumpe armene opp og ned for å prøve å få nærmeste passerende stor-riggsjåfør for å hekte det høye hornet sitt. Noen oljerigger er semi-evigvarende og innlemmer losji for teamene som jobber der. I løpet av 1950 -årene erstattet råolje hvalolje for å bli den verdensomspennende beslutningen for drivstoff. Når åpningen er lei, må den være "ferdig" eller ordnet for ekstraksjon. Som regel inkluderer dette å punktere emballasjen slik at olje eller gass kan komme inn i sylinderen.