Lila Hanne Webcam

Hannah Wilke

De Hannah Wilke Samling og arkiv, Los Angeles ble grunnlagt i 1999 av Hannah Wilke’s søster Marsie Scharlatt og hennes familie, og har blitt representert av Alison Jacques Gallery, London siden 2009.

Lila Hanne er for vakker for henne

Foto Lila Hanne Naken – hentet fra nettstedet https: // thothub.til

Wilke myntet begrepet "Performalist Self-Portraits" til kredittfotografer som hjalp henne, inkludert faren (First Performalist Self-Portrait, 1942–77) og søsteren hennes, Marsie Scharlatt (Arlene Hannah smør og omslag av opptreden, 1954–77). Tittelen på Wilkes fotografiske og forestillingsarbeid, så hjelp meg Hannah, 1979, ble hentet fra en sproglig frase fra 1930- og 40 -tallet og har blitt tolket som å spille av den jødiske morstereotypen og referere til Wilkes forhold til moren. De Intra Venus Arbeidene inkluderer også akvarell ansikts- og håndtegninger, penselstrøk, en serie tegninger laget av sitt eget hår og Intra Venus-bånd, en 16-kanals videobåndinstallasjon. Wilke svarte en gang på kritikerne som kommenterte kroppen hennes var for vakker for arbeidet hennes ved å si "folk gir meg denne tullingen av," hva ville du ha gjort hvis du ikke var så nydelig?» Hvilken forskjell gjør det? … Nydelige mennesker dør, og det samme gjør de stereotype «stygge.» Alle dør.""

Entspannt sitzen und liegen im xxl

I løpet av hennes levetid ble Wilke vidt utstilt og fikk kritisk ros mens han også ble sett på som kontroversiell. Inntil nylig var museer nølende med å skaffe seg arbeid av kvinnelige kunstnere som, inkludert Wilke, engasjerte seg i protester som avkynte deres manglende inkludering under feministbevegelsen på 1970 -tallet. Mens han fremdeles er i live, var Wilkes arbeid i noen få permanente samlinger, og viste frem den konfronterende bruken av den kvinnelige seksualiteten. Siden hennes død er Wilkes arbeid blitt anskaffet til de permanente samlingene i Museum of Modern Art, New York, Whitney Museum of American Art, New York, Los Angeles County Museum of Art, Museum of Contemporary Art, Los Angeles, og i Europeiske museer som Center Pompidou, Paris.

  • Wilke myntet begrepet "Performalist Self-Portraits" til kredittfotografer som hjalp henne, inkludert faren (First Performalist Self-Portrait, 1942–77) og søsteren hennes, Marsie Scharlatt (Arlene Hannah Butter and Cover of Desshous, 1954–77).
  • Hennes siste verk, Intra-Venus (1992–1993), er en postum publisert fotografisk oversikt over hennes fysiske transformasjon og forverring som følge av cellegift og benmargstransplantasjon.
  • De Intra Venus Arbeidene inkluderer også akvarell ansikts- og håndtegninger, penselstrøk, en serie tegninger laget av sitt eget hår og Intra Venus-bånd, en 16-kanals videobåndinstallasjon.
  • Hannah Wilke Collection and Archive, Los Angeles ble grunnlagt i 1999 av Hannah Wilkes søster Marsie Scharlatt og hennes familie, og har blitt representert av Alison Jacques Gallery, London siden 2009.

Hennes bruk av meg selv i fotografering og performancekunst har imidlertid blitt tolket som en feiring og validering av meg selv, kvinner, det feminine og feminismen. Motsatt har det også blitt beskrevet som en kunstnerisk dekonstruksjon av kulturelle modus for kvinnelig forfengelighet, narsissisme og skjønnhet. Hennes siste verk, Intra-Venus (1992–1993), er en postum publisert fotografisk oversikt over hennes fysiske transformasjon og forverring som følge av cellegift og benmargstransplantasjon. Fotografiene, som ble tatt av mannen hennes Donald Goddard som hun hadde bodd sammen med siden 1982 og giftet seg i 1992 kort tid før hennes død, konfronter betrakteren med personlige bilder av Wilke som gikk fra midtlivslykke til skallet, skadet og trakk seg.

Hannah Wilke

Intra-Venus (1992–1993) AwardsNea-tilskudd i skulptur og ytelse, Guggenheim Grant for skulpturhannah Wilke (født Arlene Hannah smør; 7. mars 1940-28. januar 1993) var en amerikansk maler, skulptør, fotograf, videokunstner og performancekunstner). Hvis kritikere fant Wilkes skjønnhet et hinder for å forstå arbeidet hennes, endret dette seg på begynnelsen av 1990 -tallet da Wilke begynte å dokumentere forfallet av kroppen hennes herjet av lymfom. Wilkes bruk av selvportretter har blitt utforsket i detalj skriftlig om hennes siste fotografiske serie, Intra Venus.