Lizzy Groombridge Webcam

Kvinne kalt «Beanpole» på skolen er nå 6ft 3in «Goddess» tilbedt av fans

"Jeg vil gjøre kallenavnet mitt og hashtaggen til et merkenavn og en virksomhet som selger varer og til slutt kvinneklær for høye jenter som meg."" I den tiden har jeg tjent titusenvis pluss blitt sendt rundt £ 3000 gaver fra fans, som hæler å ha på meg i innleggene mine. Lizzy Groombridge har trosset de som mobbet henne tidligere for å omfavne høyden hennes – og hun har til og med hæler i dag. "Jeg pleide å unngå å bruke hæler fordi mange av vennene mine bare er rundt 5ft 3in og med kjæresten min The Høydeforskjell var litt ukomfortabel med det første også.

6ft 3in Woman Towers 10cm over kjæresten hennes er «tilbedt» av online fans av hennes lange ben – Daily Mail

6ft 3in Woman Towers 10cm over kjæresten hennes er «tilbedt» av online fans av de lange bena hennes.

Klikk her – gratis voksenprat

"Hun er en fantastisk mamma og kjæreste. De Høydeforskjell, Selv om jeg merkes, plager meg aldri som hun er unik, og jeg elsker det. "Fra 16 år og oppover har jeg alltid blitt lagt merke til for høyden min fordi du ikke får mange kvinner så høye som meg, spesielt der jeg bor. Lizzy var merkbart høy fra ung alder, og hun har alltid slitt med å finne klær som passer ordentlig. Hun innrømmer at Høydeforskjell Mellom henne og kjæresten på tre år Nick – som står på 5ft 11 – gjorde henne ukomfortabel med det første, men de merker ikke lenger det. Lizzy er nå så populær at hun kan selge rundt 10 par strømpebukser på 14 dager. Etter å ha hatt nylig brystforbedringskirurgi, håper hun at det vil være nummeret enda høyere snart.

T 3in Woman Towers 10cm over kjæresten er «tilbedt» av online fans av de lange benene hennes

Lizzy følte seg selvbevisst om høyden hennes da hun var yngre – spesielt da hun overtok sin 6ft pappa i en alder av 13 år. Uten en tanke hadde hun drukket det, og med noen få øyeblikk hadde hun brast gjennom klærne sine mens hun skyrocket oppover. Etter at veksten hadde stoppet Lizzy, måtte han bøye seg for å ikke sprekke gjennom taket.

Lizzy Groombridge Legs - Daily

Foto Lizzy Groombridge Naken – hentet fra nettstedet https: // cdn3.nakenbilder.org

Lizzy Groombridge, 27, fra Camborne, Cornwall, har gjort nesten det dobbelte av den gjennomsnittlige britiske lønnen ved å tømme de brukte mønstrede strømpebuksene på nettstedet for voksne innhold. Hun begynte å legge ut spørsmål og svar på høyden på nettet – og de fikk snart millioner av visninger. Det var fra en av fansen hennes, det var et klart hetteglass med rød væske, og med det var et notat som leste drikk dette og ønsket ditt vil bli sant. Lizzy var merkbart høy fra ung alder, og forbikjørte alle vennene hennes og nærmeste familiemedlemmer, inkludert hennes 6ft pappa, i en alder av 13 år. "Tiktok har hjulpet meg å omfavne høyden min – jeg har fått 127 000 følgere der som kaller meg «dronning» og «gudinne» og tilber meg på grunn av høyden min, så nå elsker jeg å være høy.

Lizzylonglegs27

«Jeg lager en egen side for å hjelpe andre kvinner i gang og hvordan jeg kan promotere osv. Mamma-av-tre begynte. De Høydeforskjell, Selv om jeg merkes, plager meg aldri som hun er unik, og jeg elsker det… «Fra 16 år og oppover har jeg alltid blitt lagt merke til for høyden min fordi du ikke får mange kvinner så høye som meg, spesielt der jeg bor. Og mens Nick innrømmer at han først følte seg «usikker eller paranoid» av oppmerksomheten Lizzy tiltrekker seg på nettet, ser han nå det positivt «fordi hun er hans». En mor til tre som står på 6ft 3in Tall sier at hun er borte fra å være usikker på at den ruvende høyden til å bli "tilbedt som en gudinne" over de tilsynelatende uendelige bena.

  • Hennes største fan er hennes stolte kjæreste Nick Coles, som til tross for at hun er 10 cm kortere enn henne alltid oppfordrer henne til å bruke hæler.
  • «Jeg har også en eneste fans -konto som tok fart raskt når jeg satte den opp, og jeg har vært i topp to prosent av inntektene de siste seks månedene.
  • Hun håper nå å bruke sin popularitet på sosiale medier å bruke for å åpne en kvinneklærvirksomhet for høye kvinner som sliter med å finne klær som henne.
  • "På skolen vil folk kalle meg beanpole eller slank, og det gjorde meg virkelig flau og sjenert.