Lizzy Love Webcam

Lizzy fra kjærlighet etter lockup er frisk ut av fengselet; Fikk ny «Model» kjæreste!!

Kos deg med en minneverdig velvære bursdagsfest, eller en avslappende velvart godbit med venner. Og for de som elsker å danse, har vi et fantastisk utvalg bare for deg. Design Supply er en en stoppbutikk for å ta huset ditt til et hjem, gjennom kuratert forsyning og forhøyet design.

Lizzy elsker hjem, gjennom kuraterte forsyninger og

Foto Lizzy kjærlighet Naken – hentet fra nettstedet https: // cdn77 -pic.XVIDEOS-CDN.com

Genius er den ultimate kilden til musikkkunnskap, skapt av lærde som deg som deler fakta og innsikt om sangene og artistene de elsker. Jeg har alltid elsket den fremmede, quirkier siden av livet og ingenting gir meg mer glede for å skape akkurat det! Min kunst beskrives som en perfekt kombinasjon av søtt og sur som glir opp grunge! Som en elsker av alle ting finurlige, kawaii og skumle søte, liker jeg å kaste inn litt bubblegum goth med et snev av glam, punk og rockabilly pinup!

Skape

Det er på tide med en annen utfordring her på kjærligheten fra Lizi -bloggen. I tråd med dette måneders kit er utfordringstemaet «Art Deco Dreams».

  • I Lizzylove -butikker finner du noe til bursdager, bryllup eller et første hellig nattverd.
  • Jeg finner heller skjønnhet i de virkelig unike, store øyne skumle små søta med en bitter søt…
  • Jeg er Lizzy kjærlighet, en maler som bor og jobber i Nashville, TN. Jeg lager kunstverk på både lerret og papir, i en rekke emner.
  • Design Supply er en en stoppbutikk for å ta huset ditt til et hjem, gjennom kuratert forsyning og forhøyet design.
  • Du kan finne abstrakt, abstrakte figurer, landskap og blomster.

Jeg har absolutt aldri vært en mainstream -type jente og vil definitivt ikke passe inn i din stereotype kakekutterkunstnerrolle. Jeg finner heller skjønnhet i de virkelig unike, store øyne skumle små søta med en bitter søt… Jeg er Lizzy kjærlighet, en maler som bor og jobber i Nashville, TN. Jeg lager kunstverk på både lerret og papir, i en rekke emner. Du kan finne abstrakt, abstrakte figurer, landskap og blomster. I Lizzylove -butikker finner du noe til bursdager, bryllup eller et første hellig nattverd. Kanskje noe for en spesiell dress-up-fest, eller bare for moro skyld.