Lmb Dg Webcam

LMB DG debuterer illevarslende musikkvideo for hit singel, pull up

Hvis du er på et kontor eller delt nettverk, kan du be nettverksadministratoren om å kjøre en skanning over nettverket på jakt etter feilkonfigurerte eller infiserte enheter.

PSA‼ ️ Humbly og respektfullt, hvis du rekrutterer meg til å spille en stilling … Jeg vil ikke gå på skolen din. Bryr meg ikke om divisjon/konferanse eller noe av det. Jeg bryr meg bare om å gå tilbake til skolen, og ha det gøy å spille ball💯🙏🏽

— LMB_DG (@DGFROMLMB) 21. mai 2022

Overgående millioner av bekker og viral anerkjennelse på Tiktok, "Pull Up" har resonert med tusenvis av lyttere. LMB DG beskriver inspirasjonen hans, “Jeg vil at du skal forstå hva jeg har taklet og forstå at jeg fortsatt har oppnådd suksess. Los Angeles Rapper LMB DG serverer raske barer og rytmiske vers på den siste singelen, “Pull Up.”Den medfølgende musikkvideoen følger rapperen på et nattcruise gjennom byen, og unngår et møte med politiet. Etter den virale suksessen med singelenes utgivelse i fjor, gir Visual et glimt av sinnets evangeliets inspirerte lyriker.

Singler og EPS

Slaget har en felleundertone som minner om Atlanta Rap -scenen. LMB DG veksler mellom melodisk vokal og raske, strukturerte rapper. Hver stolpe beskriver sin triumferende slipe for de finere tingene i livet. Han rapper, “Og jeg har gjort mitt beste, Tryna Touch A M og jeg er ikke engang Finna Flex.”Til tross for sin dyster vibe, tilbyr sporet også et håpefullt syn med selvsikre tekster. Videoen avsluttes med at rapperen og hans mannskap slipper unna et forventet trafikkstopp fra en politibetjent.

  • Jeg elsker min vestkyst rap og alle ting Tupac, Kendrick, Nipsey, etc.
  • Foruten mitt profesjonelle liv, liker jeg musikk av alle sjangre med et søtt sted for hip-hop/rap.
  • Overgående millioner av bekker og viral anerkjennelse på Tiktok, "Pull Up" har resonert med tusenvis av lyttere.
  • LMB DG beskriver inspirasjonen hans, “Jeg vil at du skal forstå hva jeg har taklet og forstå at jeg fortsatt har oppnådd suksess.
  • LMB DG veksler mellom melodisk vokal og raske, strukturerte rapper.

Foruten mitt profesjonelle liv, liker jeg musikk av alle sjangre med et søtt sted for hip-hop/rap. Jeg elsker min vestkyst rap og alle ting Tupac, Kendrick, Nipsey, etc. Jeg er alltid nede for å gå på et show, enten lokalet er det minste hullet i veggen eller den største arenaen.

LMB DG

Genius er den ultimate kilden til musikkkunnskap, skapt av lærde som deg som deler fakta og innsikt om sangene og artistene de elsker. Jeg er en digital markedsfører og publicist med en lidenskap for A&R og musikkstyring. Opprinnelig fra Sør -California, tilbrakte jeg mange år som en transplantasjon i Midtvesten i ST. Louis og Chicago -områdene.

LMB DG en forventet

Foto LMB DG Naken – hentet fra nettstedet https: // image -cache.Fansmetrics.com

LMB DG avdekker offisiell video for «Pull Up» – Broadway World

LMB DG Avdekker offisiell video for «pull up».

Klikk her – gratis voksenprat