Logan Lewis Webcam

Student Logan Lewis Dør av alvorlig allergisk reaksjon på melk

Jason har bedt meg om å legge ut på denne bloggen for ham. I går møtte de legene; Som mistenkt har kreften spredd seg og er nå i Logans benmarg, så vel som leveren og et mulig sted på lungen hans. De møter med leger i dag for å diskutere de neste trinnene. Jason og Kelly har bedt om litt privatliv i løpet av denne tiden, mens de prøver å takle alt foran dem.

Logan Lewis sykehuset

Foto Logan Lewis Naken – hentet fra nettstedet http: // www.Tongabonga.com

Vi driver en skreddersydd rekrutteringstjeneste fra ende til ende som leverer en rekke tjenester for å lette alle kontraktskravene dine. Hvis du ønsker å starte eller gå videre, registrer din CV. Lewis var grunnleggeren av Loganfest Cancer Fundraiser. Utstrømningen fra samfunnet vårt berører oss så dypt.

Det er en feiring

Ingen rasistisk, diskriminerende, vulgært eller truende språk vil bli tolerert. Lewis, 15, ble først diagnostisert med kreft – Neuroblastoma – i 2007 i en alder av 5. Sjansen for å overleve var slank, men Lewis slo oddsen, og kreften hans gikk i remisjon. Den første Loganfest ble holdt under Lewis «første kamp med kreft og samlet inn 100 000 dollar.

Prep Roundup: Blazers, Glads Split Twinbill; Allianse fremmer til Rugby State Finals; TCSF vinner LMC -tittel med 1 poeng – Traverse City Record Eagle

Prep Roundup: Blazers, Glads Split Twinbill; Allianse fremmer til Rugby State Finals; TCSF vinner LMC -tittel med 1 poeng.

Klikk her – gratis voksenprat

Legg gjerne ut kommentarer, tanker, bønner osv., Men vær så snill å avstå fra tekster og telefonsamtaler. "Etter å ha gått gjennom stamcelletransplantasjon, stråling og cellegift, kjempet Logan hardt for å slå kreften sin. Han hadde utrolig kjærlighet og støtte fra familie, venner og samfunnet. Logan vil ha alle skanningen hans så vel som benmargsaspirasjon både onsdag og torsdag. Vi har et møte med DR. Park onsdag for å diskutere muligheten for neste trinn. Vi vil diskutere nye studier hvis de er tilgjengelige, så vel som mulighet for å gjøre antistoffbehandlingen igjen. Planen er å forbli på sykehuset i noen dager til å stabilisere Logans smerte.