Logan Pierce Webcam

Pierce begravelsesbyrå

Etter hvert tjente det Jackman Guinness World Record of the «Longest Career as a Live-Action Marvel Superhero». 23. mai 2022 fant filmingen sted på NASA Michoud -anlegget i New Orleans East, med Jackman som ble oppdaget, ikke langt fra Slidell, og skjøt en kampscene utendørs på eiendommen. 26. mai 2022 ble krysset mellom LA 16 på US 51 stengt for en tid på grunn av filming, med lokale butikkfronter som ga faux skilting for å transformere Amite City, og øst for Amite nær Bell Road.

Midt i rykter om Disneys potensielle anskaffelse av 20th Century Foxs filmdivisjon, ble det avslørt at en slik avtale faktisk ville tillate at X-Men-relaterte karakterene kan vises i Marvel Cinematic Universe. Se hva som skjer rundt innsjøen for arrangementer i nærheten av Lake Oconee og Lake Sinclair, se en liste over datoer nedenfor.

Logan Pierce -omslag og

Foto Logan Pierce Naken – hentet fra nettstedet https: // cdn.Boyspornpics.com

Lake Oconee Hjem

Filmen inkluderte noen vintage X-Men Comic Books, brukte begge for å fremme plottet og som en metafiksjonell referanse. Regissøren avklarte at Marvel Comics tillot dette under forutsetning av at de kunne bruke faktiske karakterer og design, men ikke bruke noen ekte tegneserie problemer. Som et resultat, tegneserieomslag Og sider sett i filmen ble laget spesielt for den, av forfatteren Joe Quesada og artisten Dan Panosian. Mangold kommenterte at "realiteten var at, som i Unforgiven, når Eastwood løper inn i Richard Harris, som skriver disse fiktive beretningene om de store vestlige heltene, eller Pat Garrett i Billy the Kid, der du har disse aldrende heltene som slags Er Twilight -versjoner av sine egne legender – jeg tror den ideen, om å være en slags kjendis, eller som en sportsstjerne lenge forbi din storhetstid, var veldig interessant for meg å undersøke med denne typen verden."Panosian gjorde 10 falske tegneserie deksler, og interiørkunst var ubrukte. Han påpekte at kunsten måtte ligne stilen som ble brukt i bronsealderen til tegneserier, og pekte på at de også tjente til å kontrastere sin campy stil med den mørkere tonen i selve live-action-filmen. Han sa at "fargene og kunsten i seg selv samlet seg mot den rå og vilde verdenen i filmen, fanger opp hvor mye uskyld som har gått tapt over tid".

  • Nettstedets kritiske konsensus lyder: "Hugh Jackman gjør mest mulig ut av sin endelige utflukt som Wolverine med en grisete, nyansert forestilling i en voldelig, men overraskende gjennomtenkt superhelt actionfilm som trosser sjangerkonvensjoner."Metacritic, en annen gjennomgangsaggregator, tildelte en vektet gjennomsnittlig poengsum på 77 av 100, basert på 51 kritikere, noe som indikerte" generelt gunstige anmeldelser ".
  • Det kirurgiske hodet til Transigen, hvis far ble drept av Logan under hans flukt fra Weapon X hovedkvarter ved Alkali Lake.
  • I juli 2022 la Jackman ut et bilde av Logan som ga langfingeren med en klo til Twitter.
  • Filmredaktør Michael McCusker avsluttet arbeidet med Mangolds Logan, i perioden 7. oktober 2022, der han snakket om å gå gjennom dagbøkene og bryte dem ned, og fant ut strukturen til en scene som han beskrev som en "komplisert multi -komponent scene ".