Logan Reese Webcam

Politiet

Reeses kriminelle historie i Wisconsin inkluderer domfellelser for fyllekjøring og ulovlig bære et skjult våpen. ST. Croix County Sheriff’s Office leder etterforskningen for Wisconsin -områdene i forbrytelsen, mens Chisago County Sheriff’s Office vil undersøke hva som skjedde i Minnesota. Søndag mottok varamedlemmer en 911 -samtale fra Reeses nabo i Glenwood City, Wis., Å si den mistenkte leiligheten var i brann. Naboer og venner kaller henne en utgående, sprudlende person som elsket barna hennes.

Wes under dekk Sesong 9: Bekreftet utgivelsesdato, trailer og alt vi vet i 2022! – Techstry

Wes under dekk Sesong 9: Bekreftet utgivelsesdato, trailer og alt vi vet i 2022!.

Klikk her – gratis voksenprat

Like etter 2 a.m., Varamedlemmer fant Reece død inne i bilen med det som så ut til å være et selvpåført skuddskudd på hodet. Mens offiserer forfulgte Reese, avfyrte han angivelig flere skudd mot politiet før han krasjet inn i en median barriere på u.S. Hwy. 8 i Chisago County, hvor han avfyrte sine siste runder på forfølgelse av offiserer.

Oppdatering: Politiet identifiserer flere ofre i drap

Politiet holder tilbake 17-åringens navn som ung. Politiet har identifisert en 28 år gammel mann, og moren hans som han drepte i byen Hudson. Charlene Wold var en innfødt fra Wisconsin født i juni 1967. Hun vokste opp med syv andre søsken og ble beskrevet som full av liv.

Logan Reese endte på 8. plass i 800m -løpet bilde.Twitter.com/q3npokr8m8

— Perry Track & Xc (@perrytrackxc) 20. mai 2022

Logan Reese Office vil undersøke hva som skjedde

Foto Logan Reese Nude – hentet fra nettstedet http: // media.Cdmachine.com

Logan Reese, som var fast bestemt på å være mistenkt, døde angivelig av et selvpåført skuddskudd etter et Politiet jager som spredte seg over Wisconsin-Minnesota-grensen. Reese avfyrte senere mot en politibetjent som fulgte bilen hans. Reese fortsatte å skyte mot politiet under en jakt på 50 kilometer som endte da han krasjet i øst-sentrale Minnesota. Forholdet mellom de to endret seg i sesong 4 -episoden Quinn savner merket når Logan kysser Quinn.

Likes, 8 kommentarer Tiktok -video fra Logan Valerie @pizzababyyyy: "@loganreese" original lyd

Han var med på basketlaget i sesong 1, og spiller det også for rekreasjon. Han liker å svømme og spille vannbasketball også. I Lola liker Chase, avslører han at han i løpet av uken gjør treningsøkter som involverer biceps, triceps og magemuskler. Wisconsin mistenkte ledet offiserer på Chase før han krasjet bil.

  • De sier at han deretter tok politiet i en jakt gjennom tre fylker mens han skjøt på troppebiler.
  • I starten av showet, spesielt sesong 1, likte ikke Quinn og Logan hverandre da Quinn fant ham for å være en dust og Logan syntes hun var veldig rar og freaky.
  • Også Logan ødela Dustin til å oppføre seg uhøflig og snobbete som ham slik at Dustin ville tiltrekke seg jenter.
  • Charlene Wold var en innfødt fra Wisconsin født i juni 1967.
  • Myndighetene fikk vite at Charlens 28 år gamle sønn fra et tidligere forhold, Logan Reese, var den mistenkte de lette etter.

Dette førte til en høyhastighetsbiljakt som spredte seg. Croix County, Polk County i Wisconsin, og Chisago County I Minnesota. Logan avfyrte deretter flere skudd mot de forfølger politifolk som ble med i jakten. Tidligere i Polk County uttalte showet at myndighetene prøvde å stoppe ham med å bruke Road Piges, men ikke lyktes. Logan krasjet til slutt bilen sin i en barriere på motorveien i Chisago County, og brakte jakten til en slutt. En 28 år gammel mann knivstakk moren sin i nærheten av Hudson lørdag kveld og ledet politiet på en vill Politiet jager Det endte i et vrak, hvor han skjøt og drepte seg inn i bilen.