Logan Xander Webcam

Liste over hjemme- og bortekarakterer

Mens han forklarte planen sin, benyttet Logan anledningen og drepte ham med et skudd i halsen. Xander ble også fakturert som "et mystisk individ som ankommer bukta og søker etter svar". Det ble senere bekreftet at Xander er relatert til Jasmine Delaney og andre nykommer Rose Delaney . Xander og Rose var ikke klar over Jasmine før faren døde.

  • Alle karakterene blir introdusert av SOAPs utøvende produsent, Lucy Addario.
  • Etter suksessen med prosjektet innledet Rice et prosjekt for å skape mutante barn til å selge som våpen kjent som X-23 og X-24.
  • Med suksessen til X-24-prosjektet beordret Rice at X-23-prosjektet ble avsluttet, ledende personale i anlegget til å rømme med flere av barn-testpersonene.
  • Dr. Ris sender X-24 for å drepe Charles Xavier og gjenopprette Laura.
  • Xander er Van Os sin gjennombruddsrolle, og han håpet at delen ville hjelpe ham å fortsette å ha en lang karriere, som mange av showets tidligere skuespillere.

Selv om Logan ikke dedikerer mye tid til detaljene om hva som dreper hovedpersonene, er det tydelig at de begge opplever en form for intenst forfall relatert til deres mutasjoner. Introdusert BYLUCY ADDARIOCLASSIFIKASJONPRESENT; Gjentakende for "PK" King, spilt av Ryan Johnson, gjorde sin første opptreden 28. april 2022. Johnson dukket tidligere opp i hjemmet og borte i 2022 som Paulie Rosetta. Ytterligere detaljer om Roses introduksjon bekreftet at hun er relatert til Jasmine Delaney og andre nykommer Xander Delaney . På skjermen er det fastslått at Rose og Jasmine ikke er biologisk relatert, ettersom hun og Xander deler den samme moren, men har forskjellige fedre.

Personlighet

Når hun ser Xander henge med Emma Barber, blir Zoe sjalu. Et sofistikert geni ville være den beste måten å beskrive dr. Zander Rice. Han snakker på en jevn, samlet måte nesten hele tiden for å få personen han snakker med å tro at han er elsket.

Ris oppdrettet mutante barn ved å impregnere meksikanske kvinner med DNA hentet fra andre mutanter. Gjennom denne metoden ble forskjellige mutanter født i X-23-programmet, inkludert Wolverines biologiske datter, Laura Kinney. Laura hadde imidlertid forrådt ham og prøvd å massakre anlegget. Gabriela, en sykepleier som jobbet for Transigen, hjalp også mange mutante barn, inkludert Laura, Escape.

Dødsdato

Zander Ris sender Pierce og hans menn til å gjenerobre Laura, og drepe den som står i veien for hans måte, for det meste Wolverine. Etter at de mange mislykkede forsøkene på å fange dem, bestemmer Rice seg for å "bringe nye verktøy til å bære". Ved hjelp av Mutant Tracker Caliban, Rice og Reavers Track Logan, Xavier og Laura til Will Munsons hus. Dr. Ris sender X-24 for å drepe Charles Xavier og gjenopprette Laura. I Nord -Dakota, da Rice og Reavers forsøkte å runde opp barna som prøvde å krysse grensen til Canada, kom han ansikt til ansikt med Logan.

Logan Xander True opprørt hvis du fulgte

Foto Logan Xander Naken – hentet fra nettstedet https: // babes.i tillegg til

WHS -påbegynnelsen vil være lørdag nyheter WashTimesherald.com – Washington Times Herald

WHS -påbegynnelsen vil være lørdag nyheter WashTimesherald.com.

Klikk her – gratis voksenprat