Logi Inntekter Webkamera

Logitech International SA inntekter og inntekter 2022

Den nye filosofien har hjulpet deres aksjer og økonomiske resultater. Dagens samtale kommer fra Jefferies-analytikere, som avrunder noen små til mellomstore aksjer som har blitt truffet uforbeholdent hardt i denne markedet. I løpet av tredje kvartal av regnskapsåret 2022 kjøpte selskapet aksjer til en verdi av 116 millioner dollar. I de tre første kvartalene av Fiscal 2022 kjøpte det aksjer til en verdi av 291 millioner dollar og betalte 159 millioner dollar i utbytte. Den dystre bunnlinjen gjenspeiler selskapets planlagte økte salgsfremmende utgifter, høyere investering i salgssted for salg og markedsføring og bransjeomfattende komponentkostnader. Det kan være forsinkelser, mangler eller unøyaktigheter i informasjonen.

  • De stadig populære en-siders øyeblikksbilde rapportene genereres for praktisk talt hver eneste Zacks-rangerte aksjer.
  • Logitech reduserte sitt regnskapsår 2023 Outlook, og fjernet estimatet for årlig salg og fortjeneste som ville blitt generert i Ukraina og Russland.
  • Hovedpoenget registrerte imidlertid en nedgang fra året til år på 37%.
  • Salget var Logitechs høyeste noensinne til $ 5.48 milliarder, opp 4 prosent i amerikanske dollar og 4 prosent i konstant valuta sammenlignet med året før.
  • Vi pådrar oss immaterielle eiendeler for amortisering, først og fremst i forbindelse med våre anskaffelser av forskjellige virksomheter og teknologier.
  • For finanspolitiske 2022 har inntektsestimatene gått oppover med 6.5% til $ 33.03 per aksje de siste 60 dagene.
Logi -inntjening på forskjellige

Foto Logi -inntekter Naken – hentet fra nettstedet https: // bloximages.NewYork1.vip.Townnews.com

Vi tror at å tilby ikke-GAAP-tiltak ekskludere disse varene, så vel som GAAP-tiltakene, hjelper våre investorer fordi slike utgifter ikke gjenspeiler våre pågående driftsresultater. Rapporterte 4. kvartal mars 2022 inntekter på $ 0.70 per aksje på omsetning på $ 1.2 milliarder. Konsensusinntektsestimatet var $ 0.59 per aksje på inntekter på $ 1.2 milliarder. Zacks konsensusestimat for Broadcoms finanspolitiske første kvartal 2022 inntekter har blitt revidert oppover av 8.1% til $ 8.15 per aksje de siste 60 dagene.

Russell 2000 Futures

Logitech International SA, gjennom datterselskaper, design, produsenter og markedsføringer som lar folk koble seg gjennom musikk, spill, video, databehandling og andre digitale plattformer over hele verden. Det selger produktene sine gjennom direkte salg til forhandlere, e-tailers og indirekte salg, så vel som gjennom distributører. Selskapets detaljhandelsnettverk inkluderer forbrukerelektronikkdistributører, forhandlere, massehandlere, spesialelektronikkbutikker, datamaskin- og telekommunikasjonsbutikker, verdiøkende forhandlere og online kjøpmenn. Logitech International SA ble grunnlagt i 1981 og har base i Apples, Sveits. Vi kan pådra oss svekkelse av immaterielle eiendeler.

Andre inkluderer produkter som selskapet for øyeblikket har til hensikt å fase ut, eller allerede har faset ut, fordi de ikke lenger er strategiske for selskapets virksomhet. Logitech International SA sammen med sine konsoliderte datterselskaper utvikler og markeder maskinvare- og programvareprodukter som muliggjør digital navigasjon, musikk og videounderholdning, spill og sosiale nettverk. Nettoinntekt steg 58.9% til $ 72.1 million, med salget som øker omtrent 22.9% til $ 791.9 millioner.

Logitech int s a beats

Ledelsen økte også veiledningsområdet for ikke-GAAP-inntektsinntekter til $ 850- $ 900 millioner fra $ 800- $ 850 millioner-området som er anslått tidligere. Inntektene til tredje kvartal på $ 1.63 milliarder slo konsensusmerket på $ 1.51 milliarder. Imidlertid falt topplinjen 2% fra året før (2% på konstant valuta) På grunn av en sterk sammenligning fra året før, der salget økte 85% (80% på konstant valuta) i tredje kvartal av Fiscal 2022. Logitech Logi rapporterte mandag bedre enn forventet tredje kvartal Fiscal 2022 Resultater. Selskapets inntekt på tredje kvartal ikke-GAAP på $ 1.55 per aksje overgikk Zacks konsensusestimat på $ 1.31.

Hot aksjer: Para, Logi, DD Drop on Pearing News; NTR klatrer på hevet veiledning – søker alfa

Hot aksjer: Para, Logi, DD Drop on Pearing News; NTR klatrer på hevet veiledning.

Klikk her – gratis voksenprat

Denne dedikasjonen til å gi investorer en handelsfordel førte til opprettelsen av vårt velprøvde Zacks rangering av aksjevurderingssystem. Siden 1988 har den mer enn doblet S&P 500 med en gjennomsnittlig gevinst på +25.08% per år. Disse avkastningene dekker en periode fra 1. januar 1988 til 4. april 2022. Zacks Rank Stock Rating System Returns beregnes månedlig basert på begynnelsen av måneden og slutten av måneden Zacks rangerer aksjekurser pluss eventuelle utbytte mottatt i løpet av den aktuelle måneden.