Logi Tune Webcam

Introdusere Logi Tune 2 0 nå med Logitech Webcam -støtte

Møt Tune, Visual Control Center som revolusjonerer din Logitech Wireless Headset -opplevelse. Tune tilbyr tilleggsfunksjoner som lar deg gå utover manuelle kontroller og finjustere alt fra sideton til EQ. Med melodi kan du få visuell bekreftelse av dempende, ANC og lydinnstillinger, og kontrollere alt gjennom ett praktisk dashbord på smarttelefonen. Ta ansvar for videoen møteopplevelse Uansett hvor du er – hjemme, på kontoret eller på farten. Innstillinger for webkamera og headset er alle til hånden for å sikre at du ser ut og høres ut som du vil i videomøter.

  • Med melodi kan du få visuell bekreftelse av dempende, ANC og lydinnstillinger, og kontrollere alt gjennom ett praktisk dashbord på smarttelefonen.
  • For både headsettet og webkameraet ditt er det bare et klikk for å oppdatere alle enhetene dine.
  • Vi vil gjennomgå køen flere ganger daglig, så ikke vennligst send inn hvis kommentaren ikke vises umiddelbart.
  • Dette er en moderert blogg og kommentarer og innlegg vil bli gjennomgått for relevans og aktualitet.
  • Ta ansvar for video møteopplevelsen uansett hvor du er – hjemme, på kontoret eller på farten.

Hold deg på toppen av dagen med Tunes kalenderintegrasjonskompatible med Google Calendar ™ og Office 365®. Se raskt dagens plan og hold deg informert om kommende møter. Aktiver manuelt fokus hvis du foretrekker å finjustere skarpheten i videostrømmen.

Produkter

Optimaliser lyden for å møte samtaler eller en rekke musikalske stiler. Vi vil høre fra deg og oppmuntre til kommentarer, kritikker, spørsmål og forslag. Vennligst forstå at vi forbeholder oss retten til å redigere eller slette kommentarer av en eller annen grunn vi anser som passende. Dette er en moderert blogg og kommentarer og innlegg vil bli gjennomgått for relevans og aktualitet.

Logi Dock Alt-i-ett Docking Station Review-UC i dag

Logi Dock All-in-One Docking Station Review.

Klikk her – gratis voksenprat

I tillegg er det enklere enn noen gang å delta på videomøter med kalender og Logi Dock integrering. Tune lar deg vite når det er en oppdatering for enhetene dine, slik at du alltid får de nyeste funksjonene for å forbedre møteopplevelse. Kalibrer hodesettet ditt eller Logi Dock lyd med utjevneren til din foretrukne lytteopplevelse.

Det er ingen nedlastinger for dette produktet

Den alt-i-ett-dokkingstasjonen inkluderer en innebygd høyttalertelefon, berøringskontroller og lette indikatorer som er optimalisert for dagens møter. • Vær din egen lydtekniker – Trykk og dra for å kontrollere EQ -innstillinger eller velg mellom forhåndsinnstillingene som er opprettet spesielt av Logi. Re-Pair og oppdater din Sone trådløs mottaker og headset. Juster MIC -nivå for å la andre høre deg på akkurat det rette volumet mens du kontrollerer for uønsket bakgrunnsstøy. Overvåk batterilevetiden på sonen trådløst headset eller sone ekte trådløse ørepropper for å holde samtalene i gang. Tunevarsler støtter Microsoft Teams®, Zoom® og Google Meet ™ med en "Bli med nå" -knappen som bringer deg rett inn i møtet.

サポート に て て Logitech の Logitune を インストール し 解決 解決

— ひらいわ (@naoki_eng) 27. mars 2022

Logi -melodi som sone

Foto Logi Tune Naken – hentet fra nettstedet https: // cdn10.redxxx.CC

Vi vil gjennomgå køen flere ganger daglig, så ikke vennligst send inn hvis kommentaren ikke vises umiddelbart. På dette tidspunktet er vi bare i stand til å legge ut og svare på kommentarer skrevet på engelsk. For både headsettet og webkameraet ditt er det bare et klikk for å oppdatere alle enhetene dine. TUNE 2.0 støtter nå Logitech Brio, C930E/C, C925E. C920E/C sammen med headset som allerede fungerte med programvaren som Zone Wired and Wireless. Par melodi med Logi Dock for å sikre at du aldri går glipp av et møte.