Lola Bunny Webcam

Lola Bunny Western Animation

Når hun prøver å gjøre testen selv, blir hun distrahert og skriver i stedet at jeg elsker feil, med hjerter og rosa konfetti over hele papiret. Imidlertid handler hun utilsiktet testen sin med Porky’s, og går til førerprøven, og utfører forferdelig kjøring. Etter at hennes hensynsløse kjøreturer traumatiserer og lammer instruktøren Yosemite Sam, godkjenner hun seg selv.

Lola Bunny som handler på disse følelsene

Foto Lola Bunny Naken – hentet fra nettstedet https: // img -hw.XVIDEOS-CDN.com

Det kreative teamet delte forskjellen mellom hennes romstam og Looney Tunes -visninger; Hun er fremdeles en sprudlende Genki -jente, men hun er også en lidenskapelig sportsjente som kan bli en karmisk trickster når den er provosert. I Handlingskomedie Loonatics Unleashed, hennes etterkommer er Lexi Bunny, som ser ut til å være den første kommandoen over loonatics -teamet over Ace Bunny . Hun ser ut til å ha arvet sin forfedres atletiske dyktighet og generelle vittige og ikke-tullete holdninger sammen med hennes forførende sjarm.

Sesong 1

Den romantiske underplanen av filmen avsluttes med en konvensjonell oppløsning. Lola er nesten skadet av en av motstanderne i basketballkampen, og Bugs redder henne. Bugs mottar sitt takknemlige kyss under spillet og kysser ryggen etter slutten, med Lola som reagerer i sin egen Tex Avery-stil gag på libido. (som ligner en sterk likhet med Honey Bunnys eventuelle karakterdesign fra 1970-1990-tallet) i den ovennevnte tegneseriehar-splitteren, Witch Hazel i tegneserien forhekset Bunny, og Millicent i tegneserien Romeo. Mama Bear, i Bugs Bunny og de tre bjørnene; Penelope Pussycat, i Carrotblanca; og Elmer Fudd, i Bugs «panser og kanin av Sevilla, har også vist attraksjon for ham. Siden hennes første opptreden ble Lola raskt en fanfavoritt og en ikonisk karakter i Looney Tunes franchise.

Twitter minner Ron DeSantis om at Snurre Sprett Er trans – thewrap

Twitter minner Ron DeSantis om at Snurre Sprett Er trans.

Klikk her – gratis voksenprat

Til tross for hennes popularitet, har hennes status som den mest kjente kvinnelige karakteren i en tradisjonelt mannsorientert franchise gjort henne kontroversiell fra begynnelsen, med både skapere og fans ofte uenige om hvem og hva hun skal være. "Space Jam" -versjonen av Lola har en pulverpuffhale, rosenrøde rosa øyelokk og tøffelformede fotputer. Hennes sekundære pelsfarge er en lysbrun, mens håret og halen er kremfarget.

Utseende

Til slutt var armbåndet hennes på foten hele tiden, mye til bugs «lidelse. I Muh-Muh-Muh-Murder kaller Lola feil og forteller ham at hun har brutt beinet. Bugs skynder seg til dr. Weisbergs kontor og Find’s Lola med beinet i en rollebesetning. Bugs spør henne hva som skjedde, og Lola fortsetter å fortelle en historie om hennes forsøk på å redde en baby fra toppen av en bygning. Historien viser seg å være helt irrelevant, og Lola forklarer at hun knuste beinet i dr. Weisbergs kontor mens hun klatret opp på bordet for å få en sjekk. Bugs samtykker i å ta vare på henne mens hun gjenoppretter og Lola flytter inn med Bugs midlertidig som en "gunst" for ham for å gjøre det lettere å ta vare på henne.

  • Han likte ikke Lola eller ideen og komedien om "Space Jam" i det hele tatt.
  • Lola er den Looney Tunes Show Design var basert på hennes originale design fra debuten, Space Jam, men uten hennes vannøyer, eller bomullshalen hennes, i tillegg til en større munn og en større tann.
  • Hun handler på disse følelsene og kysser ham i nærheten av filmens slutt og blir kjæresten hans.
  • I aksjonskomedien Loonatics Unleashed, er hennes etterkommer Lexi Bunny som ser ut til å være den første kommandoen over loonatics -teamet over ess Bunny .