Låste Innlegg Webkamera

Hva er et låst innlegg?

En "wiki" er et spørsmål hvis svar kan redigeres av brukere med lav reputasjon, tilskrevet flere forfattere, og ikke gir omdømme til den opprinnelige forfatteren. En offisiell policy kan noen ganger være låst med en spesiell, bare låselås for å forhindre redigering, nedleggelse og sletting. Moderatorer kan ikke legge til eller fjerne denne låsen og er også underlagt dens begrensninger. En moderator kan når som helst låse opp et låst innlegg når som helst hvis de anser det som nødvendig. Når systemet låser et innlegg, forblir det låst på ubestemt tid – bare en moderator kan låse opp det. Nettstedsmoderatorer kan bruke spesifikke typer låser på spørsmål og svar.

Det ene unntaket fra dette er "Comments Only Lock", som bare forhindrer at nye kommentarer blir lagt til spørsmålet eller svaret som er låst. Hvis et spørsmål ble slått sammen til et annet spørsmål, vil svarene bli flyttet og kildespørsmålet blir låst. I de fleste tilfeller kan et innlegg som er "låst" ikke endres på noen måte. Stack Exchange Network består av 180 Q & A -samfunn inkludert Stack Overflow, det største, mest pålitelige nettmiljøet for utviklere å lære, dele sin kunnskap og bygge karrieren. Hvis innlegget blir slettet via "spam" eller "voldelige" flagg.

Nåværende samfunn

Koble til og del kunnskap på et enkelt sted som er strukturert og enkelt å søke. Hvis innlegget ble migrert til det nåværende stedet, og deretter avvist.

Låste innlegg som bare forhindrer nye kommentarer

Foto låste innlegg Naken – hentet fra nettstedet https: // cdn4.Porn7.nett

Bluffdale School stengt Etter at Student legger ut pistolfoto til Instagram – ABC4.com

Bluffdale -skolen låst ned Etter at Student legger ut pistolfoto til Instagram.

Klikk her – gratis voksenprat